aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Merhaba, yedekleme için 2TB alana ihtiyacımız var ve farklı noktalardan erişim önemli. Crashplan ile görüştüm, ettim olayın sonuna geldik bağlayacağız geri dönmez oldu herifler. Türkiye Distribütörü sıçtı özetle... TTNet'in varmış şimdi onu araştıracağım da alternatif çözüm önerileri arıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ttnet'in diyecektim bende son anda okudum yazdigini neyse link hazırdı,kopyaliyim. Bedava 20 gb ztn. alternatif niye lazım ki ? yavaşmı http://www.ttnetbulutu.com/netdisk-kullan-adim1.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hizmet*performans/fiyat oranını görebilmek adına alternatif arıyorum da 2TB lazım alan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 cloudun toplam kapasitesi zaten o kadar tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Crashplan tam aradığımız gibiydi o da olmadı bizim müthiş ilgili distribütör yüzünden. hay allam ya ne yapacağım bilmiyorum. netdisk sınırsız ayda 9,99 diyorda net bilgi alamıyorum aptal çağrı merkezi meşgule atıyor sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 distribütör? kendi sitesinden üye olun 2dk da olsun bitsin crashplana? http://www.crashplan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 lokasyon olarak tr içerisinde olursa daha rahat ederiz diye distribütörle muhattap olduk. netdiski öğreneyim nedir ne değildir olmadı bu şekilde yapacağım artık. hay lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 TR'den sunucu kiralayayim size? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Amazon S3 kullanın diyeceğim yedekleme için ama ne kadar doğru olacak bilmiyorum. Yeni bir fiyatlandırma politikası çıkardılar yedekleme için, çok daha ucuza geliyor, ancak yedeği geri çağırmak istediğinde birkaç saat-max 24 saat beklemen gerekiyor. Önceliği düşük yani. Ha TR içinde değildir ama güvenilirdir sonuçta. Amazon Glacier: http://aws.amazon.com/glacier/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 1 tane sunucumuz var ama onu bu işe koşamayız, 2. de gereksiz sadece yedekleme için dolayısıyla fiyatını hakedecek hizmet veren performanslı bir servis arıyorum. Crashplan alacağız herhalde, TTNet'e de güven olmaz, yerel sunucusu batsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar