Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yedekleme için Alan (cloud)

aramil

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, yedekleme için 2TB alana ihtiyacımız var ve farklı noktalardan erişim önemli. Crashplan ile görüştüm, ettim olayın sonuna geldik bağlayacağız geri dönmez oldu herifler. Türkiye Distribütörü sıçtı özetle...

TTNet'in varmış şimdi onu araştıracağım da alternatif çözüm önerileri arıyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Crashplan tam aradığımız gibiydi o da olmadı bizim müthiş ilgili distribütör yüzünden. hay allam ya ne yapacağım bilmiyorum. netdisk sınırsız ayda 9,99 diyorda net bilgi alamıyorum aptal çağrı merkezi meşgule atıyor sürekli...
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon S3 kullanın diyeceğim yedekleme için ama ne kadar doğru olacak bilmiyorum. Yeni bir fiyatlandırma politikası çıkardılar yedekleme için, çok daha ucuza geliyor, ancak yedeği geri çağırmak istediğinde birkaç saat-max 24 saat beklemen gerekiyor. Önceliği düşük yani.

Ha TR içinde değildir ama güvenilirdir sonuçta.

Amazon Glacier: http://aws.amazon.com/glacier/
Sosyal ağlarda paylaş

1 tane sunucumuz var ama onu bu işe koşamayız, 2. de gereksiz sadece yedekleme için dolayısıyla fiyatını hakedecek hizmet veren performanslı bir servis arıyorum. Crashplan alacağız herhalde, TTNet'e de güven olmaz, yerel sunucusu batsın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...