PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 herkez davetli kayıtlar 29 ekimde başlıyor site www.guildwars.com yüklemeniz gereken kısım 17 mb fln dosya oyun lindin dediğine göre net üzeri oynanıyor...[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf...
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 warcraft ve guildwars un ilgisi ne kine benim bilmediğim bir şey mi var yoksa?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 search'e bile gerek yok, hemen aşaada topik var... http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: 1111, 28 Ekim 2004 19:23 tarihinde demiş ki: warcraft ve guildwars un ilgisi ne kine benim bilmediğim bir şey mi var yoksa? nedeni open açılana kadar oyalansın mileet diye[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf...
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: mayfer, 28 Ekim 2004 19:49 tarihinde demiş ki: search'e bile gerek yok, hemen aşaada topik var... http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf uyanığa bak kendi urlsini koymuş...[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf...
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kendi url'm değil o, açıp bakma zahmetinde bulunursan ne olduğunu anlarsın.
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: mayfer, 28 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: kendi url'm değil o, açıp bakma zahmetinde bulunursan ne olduğunu anlarsın. açılmadı maalesef loading yazıp kalıyor.... neyse kilitleseler şunu rezil olduk zaten [Bu mesaj PiJAJE tarafından 28 Ekim 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Oynayın güzelce, benim tam vize haftam oynayamayacağım ama çok merak ediyorum. Güzel gözüküyor. Sonra yorumlarınızı alacağım, özellikle WoW oynamışlar oynasın karşılaştırsın :)
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 uymaz bize dosyalaro paso netten alıyor osursan dl etmeye baslıyor bayar hıc kasmaya gerek yok oyun guzel ama sistem sinir ediyor sehre gırıcen 20 dk dosya yukleme sehırden cıkıcan yukleme bayart[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected]
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yok be kardeş baydı ben bıraktım ne öle durmadan download bide öle haftada yüzlerce mb pach hangi oyuna çıkarkine :) wow la karşılaştırmak wow a ayıp olur wow :98 (100 üzerinden) gw:65 bence... tabi böle dl olursa bırakın gitsin[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf...
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yahu beyler naptiniz sadece open beta icin bole olacak bu sonra oyun cikinca cd den satisa sunulur...bu sadece su an oyunculara kolaylik olsun diye 2 günlük event icin dl kasmasinlar diye
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 güzel olmuş oyun ama dl olayı bayık yani kasmadım daha fazla. motor gfarik açıdan güzel ama wow un esnekliği yok[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Bloodscalp, 28 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki: yahu beyler naptiniz sadece open beta icin bole olacak bu sonra oyun cikinca cd den satisa sunulur...bu sadece su an oyunculara kolaylik olsun diye 2 günlük event icin dl kasmasinlar diye dl kasmasınlar dıyorsun da nereye gırsen dl edıyorsun en az 15 dk suruyor bunlar bunu full verselerde oynasak olmazmıydı valla ben acip baydım[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected]
daverc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 abi adim atmaya tirsiyorum dl cikicak diye :)[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
HardMann Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Aslında bu sistem iyi geldi bana ama çok düşük miktarda dl ediyor.Bende genellikle 3-7k arası değişen dl oldu,bu yüzden 2-3 mb lik ufak dosyaları bile indirirken işkence çektim.En azından 20k la indirse gene bişey demicem ama böle dwm ederse ne kadar dayalınır bilinmez.
HardMann Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bu arada bi düzeltme yapmam lazım.Dün 5k yı bile zor gecen dl bugun son hızla gidiyor,bu yüzden dl lerde hiç bi sorun yaşamadım bugun ve gayet rahat oynanıyor.Bide görevler bu kadar uzun olmasa... =)
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 dun bir hardware problemi oldugu soylendi official forumlarinda. Gecmis olmasi lazim.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 3 gün çok az yahu[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 büyük ihtimalle uzun süre yaparsak oyuncular sıkılır da oyunu almazlar diye düşünmüşlerdir. çünkü şu an oyun beta ve 2 quest bi arena dışında oyunda hiç bişi yok. insanlar 3 günde oyunu adam gibi keşfetse, 3. gün çok eğlenmeye başlarlar. sonrasında tekrar olur, insanlar "çok monoton oyun" diye düşünüp almazlar. bu beta için 3 gün iyi. yapıcak çok şey yok çünkü.
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 3 gün içinde insan her zone oluşta dl etme olayına sinir oluyor ve üşenip oyunu oynamıyor o da ayrı mesele tabi :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bi kez dn ettikten sonra direk açılmaya başlıyo. ilk gün azcık download ettim sonra sırf oynadım.
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 deişik teknik kullanmışlar ama full dl sonra oyun daha iyi bence.. oyun keyfi bölünmezdi en azında..[signature][hline]www.kimlik.tkbenim sitem küçük webiçin para kazanma yolu (kesin değil bende deniyorum=) tıkla
mikado Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet dl oyunun ruhunu oldurmus cidden, hava mava kalmiyor kendinizi kaybedemiyorsunuz yani..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ya bi türlü giremedim oyuna. Tutturdu sen flood yaptın diye.. Disconnect ediyor beni hep :([signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kullandiklari streamin' olayi aslinda oyun icinde surekli patchleyebilmek icin. Su anda oyun bile tam olmadigi icin tabii surekli DL oluyor. Oyun bir kere normal acildiktan sonra bu kadar sik ve cok download edilecegini sanmam.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Öne çıkan mesajlar