moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ankaradayım. 1000tl istiyorum. Bu fiyata kaçırmayın abi, benim de canım yanıyo satarken. Alet tertemiz. Gelin görün alın içiniz rahat etsin... Ilk aldığım günden beri screen protector ile kullandım. Ne kadar erken satılırsa o kadar iyi benim için. Eğer 4 gün içinde satılmazsa çekicem satıştan. Yanında TEXTURED TUXEDO CASE ( Case Mate ) ile beraber vericem. Hem akıllılardan hem de baya şık bişey. http://www.case-mate.com/The-new-iPad-Cases-iPad-3/Case-Mate-The-new-iPad-Textured-Tuxedo-Case.asp Yanında ayrıca hem kendi şarjını vs hem de kaliteli bir tane daha var onu da vericem. resimler aşağıda dandik çekildi gerçi idare edin sdjfk http://a1210.hizliresim.com/12/1/dl0wh.jpg http://a1210.hizliresim.com/12/1/dl0wr.jpg http://a1210.hizliresim.com/12/1/dl0x6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 999 yazsan daha efektif olurdu da nasil satiyosun hacim bu kadar ucuza ? Sifiri 1500 kusur lira diyor. Yurt disindan mi geldi ? Garanti durumu nedir aydinlat bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 pederbankta bi sorun çıktı tim. kirayı yatırmam lazım 3 güne. suratsız kadının tribini çekmek istemiyorum yatıramazsam zamanında. garanti durumu şöyle: ispanya apple storedan alındığı için dünyanın her yerinde garantili. lakin nasolsa satmam diye faturalı saklamayan bi adam olmanın acısını çekiyorum şu an. henüz bulamadım araştırmalar sürüyor. anlayacağınız kaçırmayın, bu fiyattan satarken zaten insanın canı yanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 edit yanlışlıkla alıntılamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 case satarsan alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yok abi düşünmüyorum. alan arkadaş hayrını görsün madem bikere satıyoruz bu fiyata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 olm patiden biri yararlansın bu fiyata diye koydum. yarın sahibindene koyuyorum akşama gider ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Koyma oralara ya gider elbet buradan, iyiymiş aslında, yurtdışına gitmiyor olsam yakında akabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 iPad senin neyine moriarty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sorma panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Spin said: Koyma oralara ya gider elbet buradan, iyiymiş aslında, yurtdışına gitmiyor olsam yakında akabilirdim. su iki gun icinde gitti gitti valla yoksa yandim o yuzden koyuyorum sahibindene birazdan 1100tlye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yarın geceye kadar razeye ayırdım. iyi bari forumdan birine gidiyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 cok iyi denk geldi valla, araniyordum ben de. Cok buyuk dert deil ama faturayi bulabilirsen de sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 inan arıyorum her yeri, bikere alsam zaten 3-4 sene götürür minimum diye faturayı koyiyim şurayada lazım olur demek hiç aklıma gelmedi. 1+1 kutu gibi ev, ıvır zıvır fazlalığı bir araya gelince işte bulunmuyor bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hehhe dert etme neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 söylemeyi unutmuşum bu arada. üzerindeki screen protectorda kaliteli. Ozaki Icoat Color Enhance var. tekrar hayırlı olsun :) http://www.elmasepeti.com/Ozaki-iCoat-Color-Enhance-iPad-2-The-new-iPad-Ekran-Koruyucu-Film_12799.html#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aldı mı raze almadyısa bende el atabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aldı :) hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kirayı ödeyebilcen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 anında yolladım hesaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar