BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51SmpfypsPL._SX500_.jpg Radyoda spor programı yapan Ryan King (Matthew Perry) kısa süre önce karısını kaybetmiştir, matem dönemini atlattığına inana Ryan eski işine geri dönmeye hazırdır ama patronu aynı fikirde değildir ve Ryan'ı bir terapi grubuna gitmeye mecbur bırakır. dizinin henüz 4 bölümü yayınlandı ama gerçekten umut vadediyor, çoğu eleştirmen Perry'nin Frişends'den beri sonunda iyi bir iş yaptığı hususunda hemfikir. ben oldukça keyif aldım, biraz community biraz it is always sunny in philadelphia havası var komedi/dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Plot'u izlemistim ben de fena degil gibi duruyordu. Bir bakayim sonraki bolumlere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 4 bölümü de izledim ben . Pek bi numarası yok ama izlenebilir çerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aa chandler izleyeyim bikaç bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 OH... MY... GAWD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dizi güzel lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 gene 1 sezon dayanmayacak Matthew Perry dizisi. gene fail olursa overdosedan gider Chandler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Lan oyle konuyla komikli dizi mi olur. Bunu yapicaniza Mr sunshinea yeni sezon yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar