kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 telefonda bir şeyler networkü kullanıp duruyor. ekranda veri transferi simgesi görüyorum sürekli. auto refresh de bir şey yok. push ayarlı programlar. neyin bu trafiğe sebep olduğunu nasıl öğrenebilirim? better battery stats var ama onda bulamadım(belki beceremedim). mesela son 1dk içinde networkü ne kullanmış nası görebilirim acaba? var mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 wifi a bagla, wireshark ac arp poisoning yapip. nasi fikir? ;) onun disinda rootluysa makina kesin vardir tcpview in androidcesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Firewall app'leri var. Onlardan biri isini gorur. Hic olmadi sshdroid + putty/console ile gorursun isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o nası olacak abi? komutlar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi nasil network'cusun sen ? http://mobile.tutsplus.com/tutorials/android/analyzing-android-network-traffic/ Su gorur isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Radioopt traffic monitor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 di said: Abi nasil network'cusun sen ? http://mobile.tutsplus.com/tutorials/android/analyzing-android-network-traffic/ Su gorur isini. linaksçı değilim abi. bakayım linke. yarın bir de dump file ı xda forumuna gönderim bakalım ordan bir şey çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Simdi linux'u okuyus seklinden girip nasil analiz edecegine kadar en az iki noktada karsi cikmak istiyorum ama cok useniyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben de üşendiğimden sordum işte kolayı var mı diye. bir de trafiğin hangi app tarafından üretildiğini bilmem lazım. trafiği monitör edince bu bilgiye ulaşabilirmiyim bilemedim? neyse yarın vaktim olursa inceleyeyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Iste elinin hamuruylan karisma wireshark tcpdump falan, bi firewall app'i falan bak. Hic olmadi onovo kur, orda bile gorursun hakkatten dedigin gibi bi kullanim varsa. Onovo ile app'leri wi-fi network'e sinirlayabiliyosun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ok sağol. yarın uğraşabilirim umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar