Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Ardeth, 08 Kasım 2004 01:22 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar biri balkabağı ayları hakkında birşeyler söylemişti ''aman iyi sahip çıkın o aylara'' demeyi unutmuş :p ehehhe virus kaçtı böğrüme[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 01:17 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 08 Kasım 2004 01:14 tarihinde demiş ki: ya dur işte biraz nikahı basalım bi. o zamana kadar böyle ;)= Tanrım yanlış okudumu söle bana Can seni bir parçalarım neye uğradını şaşarsın!!! BU NE BU?!? Bir ana haber bülteninde daha karşınızdayız sayın seyirciler. İlk haberimiz: Cinnet geçiren kedi kız sevgilisini nasıl parçaladı? Kurban ile canlı telefon bağlantısı ile karşınızdayız. -Efendim, acı var mı acı? -Tırmığın geçtiği yerde gül bitermiş, o gülleri bekliyorum. Bulaşıkları yıkıyorum, yerleri vileda ile temizliyorum. Mutluyum , mutlu bir sevgiliyim ben lalallala....[signature][hline]sonunda yeniledim.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sanırım bende bunu yasıyorum c,ok garıp bır duygu bosluga asık oıldum sanırım ben ama[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu soruna Güzin Abla bile çaresiz kalır...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Genciz , Güçlüyüz , Atatürkçüyüz...
armra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 01:17 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 08 Kasım 2004 01:14 tarihinde demiş ki: ya dur işte biraz nikahı basalım bi. o zamana kadar böyle ;)= Tanrım yanlış okudumu söle bana Can seni bir parçalarım neye uğradını şaşarsın!!! BU NE BU?!? gece ekşın olmuş eheheh[signature][hline]Show No Mercy
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Aynı şey bana da oluyor. İnsanın içini çok arip bir duygu kaplıyor, hüzünleniyosun sanki hayali sevgilinle çok mutlu olmak istiyosun ama o hayale ulaşamıyosun ve hüzünleniyosun Ama bunun altında gördüğümüz bazı şeyler yatıyor olabilir. Mesela yolda, otobüste çeşitli yerlerde gördüğüm güzel kızlar bi türlü aklımdan çıkmıyo. Sadece 10 saniye boyunca görüp aşık olduğum o kızla sanki bi gün karşılaşıp hayallerimi gerçekleştirecek gibi bir his oluyor. Ah bu aşk, çok pis bişey...[signature][hline] we don't need no education
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: ucanadam, 08 Kasım 2004 15:09 tarihinde demiş ki: Aynı şey bana da oluyor. İnsanın içini çok arip bir duygu kaplıyor, hüzünleniyosun sanki hayali sevgilinle çok mutlu olmak istiyosun ama o hayale ulaşamıyosun ve hüzünleniyosun Ama bunun altında gördüğümüz bazı şeyler yatıyor olabilir. Mesela yolda, otobüste çeşitli yerlerde gördüğüm güzel kızlar bi türlü aklımdan çıkmıyo. Sadece 10 saniye boyunca görüp aşık olduğum o kızla sanki bi gün karşılaşıp hayallerimi gerçekleştirecek gibi bir his oluyor. Ah bu aşk, çok pis bişey... doktor asıl bu arkadaşı kendi haline bırakın demiş olması lazım :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Aynı şey banada oluyo ya salla gitsin bişe olmaz.Bence kendini yeni kişilerle tanışmaya ver her gün farklı insanlarla tanışmaya çalış...AMa olmaınca olmuyor kelşke kurtulsam diosun ama olmuyor işte...KEşke bende aşık olabilsem[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Öne çıkan mesajlar