duende Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 benimki nirvana - plateau metallica - turn the page muse - time is running out sizinkileri bekliyorum[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 tamam[signature][hline] we don't need no education Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: trgdy, 07 Eylül 2004 22:32 tarihinde demiş ki: benimki nirvana - plateau metallica - turn the page muse - time is running out sizinkileri bekliyorum piyasa taqılıorsun belli... Bari özentiliğini şu nicqle belli etmeseydin....[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hey dostum tragedy trgdy yi 17 yıldır tanıyorum onun nicki yıllardır trgdy dir. Senden özenmedi. Bence bu sadece bi tesadüf...[signature][hline] we don't need no education Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Cradle of filth - scorched earth erotica[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 radiohead - 2+2=5 şu an favorim olmasa da, radiohead manyaklığına ilk adımımı bu parçayla atmıştım kehkeh. Mutlaka dinleyin!![signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır" M.Kemal Atatürk no paranoia@ montezaus ##Beneath The Ground ###Viva La Résistance!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 iron maiden - fear ofthe dark hayatmn sarkısıdr..(bkz. nick) blind guardian - the bard's song[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar