Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Viktor said: gerizekalinin teki dalaranda 50g, AH de 20g olan obsidian hatchlinge 10k vermis Haha satan adam kendini rotschild filan sanmıştır bir an için. Black Marketden aldıysa daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Adam black markettan almis ya bide auction beklemis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 cata ilk çıktığında bu glyph silme dustlarını ah dan satıyordum çatır çatır gidiyordu. aynı onun gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yav biz burda satabiliyomuyz ? eğer öyleyse vanille den kalan bi quel serrar var satar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bugün kazzak da ashes of alar vardı. öğlen 400k biddeyken akşam baktığımda 999.999 olmuştu. blizz iyi gold eritecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bizim serverda bu kadar çıkmıyor fiyatlar =P Pinti server herhalde. En son 75k civarı ragnaros mount u satılıyordu. heroic botlarda o civarlarda gitti sanırım. Çokda abartı değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Havuç ekiyorum ertesi gün biçiyorum 5 tanesi 90 gold şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ha olmaz tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar