Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sadece BlackWidow olması şart değil ama önceliğimdir. 2. El olur,1. el olur. Steelseries 6Gv2 olur. Mekanik klavye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alan satmaz ki o klavyeleri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Satar satar, niye satmasın? Belki bir turnuvadan kazandı? Belki önceden elinde vardı fikir değiştirdi başka klavye almak için satmak istiyor? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 6gv2 türkiyede yok.Onu bulman çok zor ama blackwidow'un sıfırı 200 lira.2. el alınmaz emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://www.daskeyboard.com/ bu yok mu bu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komodor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 steel series 6g v2 elimde mevcut kutusu bile duruyor 0 ayarında fiyatı 170 tl ankaradayım ankara içi elden ankara dışı kargo alıcıya ait olmak üzeree satıyorum. msn : mustaphaivgen@hot tel : 507 252 7 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hocam başlığın üzerinden vakit geçti bayağı ve ben blackwidow aldım sıfır. Sadece kutusunu açtım hiç kullanmadım. İstersen takas ederim seninkiyle. Soldaki macro tuşlarına hiç alışamadım o yüzden takas yapmak istiyorum. Sol elimi klavyenin en soluna tutturup oynamaya alışmışım o makro tuşları yüzünden alışkın olduğum tuşların hep bir yanındakine basıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar