Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Flameoffear said: Bir de şu ";D" dandirik ötesi ifadeden vazgeçse ulan adam haklı dicem de yok be olmuyor bir türlü. ne şekilci adammışsın sen de ya lanet olsun kimse beni anlamıyor uçmak istiyorum
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ne oldu anasini satayim. bu baslikta atip tutmak serbest mi simdi.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BabacumMostors said: ulan hayatım boyunca iki kere yolum kesildi ikisinde de kaçmadım ikisi de ikişer dal sigarayla bağladım ibneler sabahın köründe benimle siftaha yeltenip hayatlarını sorgulayarak ayrıldılar en güzeli bu zaten (tu) şu an kalabalık gruplara terapi olarak yapıyorum
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaaa said: ben içeride suçlulardan oluşan bi takım kurup çıktıktan sonra monaco'da bi soygun yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz? madem içeri girdik, kârlı çıkalım bari. @youtube american history x jail shower scene
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Seele said: ne oldu anasini satayim. bu baslikta atip tutmak serbest mi simdi. meltem de gelse atıp tutsa şakalar yapsa , pisküvit ikram etse... asfd
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 burasi kasar sen kizin faceini at bana.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Seele said: burasi kasar sen kizin faceini at bana. abonem ol , hacklerim dicem de zaten tagli yani albümde .
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaaa said: Seele said: sen amelelerimi az önce asaladin? kücük gördün? karpuz yiyoz lan onlarla inşaat demirleri ile eskrima eğitimi verdiğim foot soldierlarım benim. günün %99.99999999999999'unu internette geçirirken dediğin şeyleri yapmak zor olmuyo mu?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ahahah lol. 0ne'dı eğiticez işallah ya.
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Noyzura said: Flameoffear said: Bir de şu ";D" dandirik ötesi ifadeden vazgeçse ulan adam haklı dicem de yok be olmuyor bir türlü. ne şekilci adammışsın sen de ya lanet olsun kimse beni anlamıyor uçmak istiyorum Öm atmışım lan yannışlıkla liseleli bebelerin "ahanda lafı soktum haddiiii" ifadesi hacım bu ben napiyim. sdf
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 RACONU BİLİYORUZ YANİ GİRDİK BIÇAKLI KAVGAYA DA
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 senden ögreniceğim tek şey şekilsiz kocaman memeler olur ki onlarda bana göre değil dasaaaaaaaaaaam, önce kendini eğitirsen belki şirinleri bile görebilirsin
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 O ZAMANLAR FARKLIYDI! ÇOK KANLAR AKTI! ÇOK CANLAR YANDI EŞREFPAŞALI KÜNDECİ GWİNDON!
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Balonlunun gerçek kimliğini gelişmiş programlar sayesinde bulduk
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 0ne said: senden ögreniceğim tek şey şekilsiz kocaman memeler olur ki onlarda bana göre değil dasaaaaaaaaaaam, önce kendini eğitirsen belki şirinleri bile görebilirsin abi seni kale almadığımı, hakir gördüğümü açıklamak zorunda olmam benim için bir külfet. yapma böyle evladım.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Flameoffear said: Öm atmışım lan yannışlıkla liseleli bebelerin "ahanda lafı soktum haddiiii" ifadesi hacım bu ben napiyim. sdf ben hep öyle gülüyorum artık değiştiremem bence alışmalısın buna ya ;D
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Myshkin said: Balonlunun gerçek kimliğini gelişmiş programlar sayesinde bulduk yaşlandırma tekniği ile böle görünüyor olması lazım
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 neden forumda sizinle beraber değilmişim sanki ayrı bir yerdeymişim gibi ifadelerle konuşuyorsunuz ki =)
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 balon gidene kadar 3.kişi olarak kalıyorlar
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Myshkin said: balon gidene kadar 3.kişi olarak kalıyorlar o balon elbet patlıcak ama kimde patlıcak merak ediyorum asdf
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 daha kabul etmedik. önce sıcak dakikalar geçirip balonunu patlatmanız lazım. şaka bi yana la olm daha dün milleti "mahkemeye vericem!! siz sürüm sürüm sürüneceksiniz! kibar bi nincayım ama aslında agresif bi anadolu delikanlısı kalbi de taşıyorum. bu ikilik beni de yoruyor!!" diyordun özetle. bi soluklan. zamanla kabul ederiz elbette.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ben de ilk mesajları okurken vay dedim adama bak bir de o kadar konuşmuşuz Bir 10 sayfa sonra piiiii neyse tamam dedim
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaaa said: daha kabul etmedik. önce sıcak dakikalar geçirip balonunu patlatmanız lazım. saşa bi yana la olm daha dün milleti "mahkemeye vericem!! siz sürüm sürüm sürüneceksiniz! kibar bi nincayım ama aslında agresif bi anadolu delikanlısı kalbi de taşıyorum. bu ikilik beni de yoruyor!!" diyordun özetle. bi soluklan. zamanla kabul ederiz elbette. yeni herkesin onlar kendisi yargısı abartıyorsunuz. mahkemelik bir durum yok dediğim gibi link verilip inceleme altına girip sonra siteye uyarı geliyor o kadar. gereğinden fazla dramatikleştirip yine içsel algınızla özümsemeye çalışıyorsunuz durumları. gereksiz bir soru olucak ama 876876 yıldır kullanılmayan pati hesapları databaseden silindi değil mi ?
Öne çıkan mesajlar