Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pr calismasi cunku mankenlik yapan birinin ay kicima laf ediyolar :*((((( diyebildigi tek ulke veya turkiye, ikisinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lan 50 sayfa mesaj okunur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi şu :* öpüyorum demek değil mi? bunun altındaki ((((( gıdı falan mı nedir? gıdılı öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aquila said: lan 50 sayfa mesaj okunur mu. abi ben bi keresinde 22saat döküman okumuştum. üstüste koysam boyun kadar olur. okunur. rahat rahat okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DH ye pınarın konusunu açıp fotolarını koymak istiyorum ya, ordaki yorumlar falan... lanet olsun çok üşengecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bence tırstın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 derin anlami var o kar tanesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben hala yaratıcı zeki bir arkadaşımızın pınar adlı hesap açmamış olmasına şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pamuk prenses gibiyim, beni öpün mü demek istiyorsun? ama gıdılı bi pamuk prensessin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben hiç bi şeyden korkmam taaam mı dasaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: abi şu :* öpüyorum demek değil mi? bunun altındaki ((((( gıdı falan mı nedir? gıdılı öpüyorum üzülüyorum ama gamzemvar, o yüzden gamzeli üzülüyorum, güzel üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ardeth said: ben hala yaratıcı zeki bir arkadaşımızın pınar adlı hesap açmamış olmasına şaşırıyorum abi adam kanıtladı feysbuk sayfasından. pınar diye bi feyk gelirse feyspık sayfasından kanıtlaması gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: ben hiç bi şeyden korkmam taaam mı dasaaa! valla bilemiyorum artık. bi tırsmışlık hissettim ben. hani ben tırstım. suçsuz dahi olsam en çok benim adım söyleniyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 cemaattenim olm ben o yüzden sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beni de alsanıza lan beni cemaate kaldırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ahmedinejad said: twitter'daki son foto baya iyi. sorma ya atraksiyondan buna şeyapmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 napalım temiz don altet, karton sigara stoğuna başlayalım mı şimdi son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu ben açtım, bu herifler güldü Ortada bir ayıp varsa twitterın ayıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: Ardeth said: ben hala yaratıcı zeki bir arkadaşımızın pınar adlı hesap açmamış olmasına şaşırıyorum abi adam kanıtladı feysbuk sayfasından. pınar diye bi feyk gelirse feyspık sayfasından kanıtlaması gerekicek. yok adamın patide kimsede olmayan orjinal bir tarzı var ben ona inandım. ama onu görünce niye ondan önce pınar gelmedi diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 GwindonSurion said: Konuyu ben açtım, bu herifler güldü Ortada bir ayıp varsa twitterın ayıbı özet budur hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kiz kismisinin ne isi var tek basina forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 nerdesin sen tam olarak hangi şehir? hemen ordaki abiler şubesine yönlendireyim. ELİMİZİN ULAŞAMAYACAĞI YER YOKTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bız bacımızı yalnız bırakmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yurtdışındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aaa ben de, bulusalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar