axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 KidLazer said: moriarty said: götüren tam bi buda çıktı https://twitter.com/Noyansama sözde sanat yapıyorum diye Hz.İsa kılığına giren lübünlere fena şekilde ayar oluyorum. türkiyede dötleri Hz.Muhammed kılığına girmeyi yermi acaba. http://i.chzbgr.com/completestore/2011/4/2/3eeda2c3-80b9-49fa-b657-4a3e4084b722.jpg "freelancer buddha" said: Maya burcum "Fırtına"mı diye bilmiyorum ama bugün kendimi normalin üstünde güçlü hissediyorum.Fırtınanın enerjisi beni heyecanlandırıyor ;D İzmirde akşam gevreği mi diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 moriarty said: "freelancer buddha" said: Maya burcum "Fırtına"mı diye bilmiyorum ama bugün kendimi normalin üstünde güçlü hissediyorum.Fırtınanın enerjisi beni heyecanlandırıyor ;D geçmiş olsun şevki kaptan bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 merak kediyi öldürdü yazı wot idi. okumadım şimdi bi burç götüremiyorum zaten 8tane mi ne koymuşlar buna tabii benim kuracağım cümle de makul olmuyor "fırtınalarda romatizmalarım tutuyor. şeyim kemik gibi oluyor!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi kamış demiş orda. neyi ima ediyo o lan? asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kamış yılan falan iyi de monkey job kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yılan çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 açın gızlar arayı salıyom kobrayı vaaaroooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8i0vzZOAA1rcwy2uo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 pınar onu bulduysa ben de bunu buldum http://i.imgur.com/e1jdm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 güzel arkadaşı vardır bunun brooooo!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 oha nasıl kaçırmışım ben bunu tolga söylemese varya kaçıp gidicek 43 sayfa okuttunuz bana ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Allah sahibine bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 moriarty said: götüren tam bi buda çıktı https://twitter.com/Noyansama said: Beyninin eline düşen insan hesap makinesi gibi çalışır.Her duruma,her insana,her söze dair hesaplar yaparken gerçek olan "kendisi" kaybolur. AHAHHASLODAKLSDFJSŞDLGLKFİD,ŞGFGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Nu model yazıyor abi,vücut default her somali insanında var.. Yemek yemeye parası yoksa yardım edeyim abi ulaşın adama üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi adam 140 karakterde uzun roman sıkmasına yol açabiliyor Ne zaman uğraşacak anlamlı ve keyifli birşeyler bulmak konusunda tembellik etsem istenmeyen ölü düşüncelerim zombi gibi kalkıyor zihnimden şu cümleyi 2 bitiremedim. azmedim 3.de okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 o cumlenin ustune simitler firina verildi ama, kabul etmemiz gereken nokta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ah be pınar buna mı vardın yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bir alo de pınar.. http://www.youtube.com/watch?v=wyCXsW6WK1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kizin kalite en basindan belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi bugün 2manata (tam olarak 2euro ediyor) guzel bi cam fincan buldum diye sevindim lan. bu kadar lame bi hayatim var. tutup da ole bullshit sozler soyleyecek vaktim de moodum da olmuyor hic sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 çamı napacan incir elma limon falan alsaydın meyvesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi ne bileyim işte.. şimdi portakal suyu içeyim diye indirdim raftan, dedim ne güzel bardak lan bu. bi sevindim öle. kocaman kocaman güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 biriktir iyi lvl gelir bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: abi ne bileyim işte.. şimdi portakal suyu içeyim diye indirdim raftan, dedim ne güzel bardak lan bu. bi sevindim öle. kocaman kocaman güldüm. Yalana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar! yok lan hakikaten bardağı iyi almışım yeaa. sevindim vallahi. istanbulda bi dubrovnik bardağım vardı. onu anımsatıyor böle. deniz kenarı, güneş.. güzel günler falan. ben yazın yakıcı güneşini özledim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar