dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Qualance said: uzun yazı yazmayın abi resime bakarken bir şey anlamıyoruz. 6degrees of kevin bacon diye bişi var. senin görevin çekirge, bu kızı bulmak. koş çekirge. bu getir kap.. yakala
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa said: dur lan sen erkektin di mi? senin adamın nil dostum utopia da olabilir ne de olsa tiyatrocu ve izmirli.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 copry said: Garadia said: public yayınlamış sorun olmaz heralde İnsan repliğini unutur ki 6degrees of kevin bacon falan filan arada bişiler daha var kızı bul bana getir.. ödülün büyük olacak! copry chocolate factory falan dan bile daha büyük!
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tek wallpaper atılan masaüstü topiği olarak tarihe geçsin istiyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sırf bunu bozmak için kızın fotolarının wallpaper yapılıp konulmasını talep ediyorum. copry. sen koyma. verdiğim konu üstünde çalışmaya devam et.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Garadia said: GwindonSurion said: Hayret 2 saat önceden açılırdı 2 saat geçti açılmadı http://i.imgur.com/1AKHx.jpg haydaa tanıyorum ben kızı abi daha kolayı varmış.. copry şunun dişini çek. konuşana kadar uyuşturma ama. 3-5tane diş çekebilirsin. dolgu falan gerekiyorsa uyuşturmadan yapıver elin değmişken. arkadaşlar. adamımız budur. saldırın
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 nasil bulamadiniz anlamadim. tersine dunya diye kocaman oyunun adi yaziyo fotoda. ne hale geldi koskoca paticik Kadro : Yazan: Orhan Kemal Yönetmen: Turgay Kantürk Oyunlaştıran: Mustafa Gültekin Dekor: Ayçın TAR Kostüm: Gönül Sipahioğlu Müzik: Tolga Çebi Koreografi Pınar Ataer Şarkı Sözleri: Turgay Kantürk - Emrah Eren Yardımcı Yönetmen: Emrah Eren Oyuncular BİTİRİM LEYLA: Gül Onat SÜLEYMAN: Levent Tülek SARI LEMAN: Nurhayat Atasoy MUHASEBECİ HAYRİYE: Diğdem Germen Aydın PALABIYIK HASAN: Mert Asutay BEKÇİ LEMAN - PATRON: Özden Çiftçi (İst. D. T.'nin izniyle) BEKÇİ FETHİYE - BAŞGARDİYAN: Zeyno Eracar KOMİSER AYTEN - NİGAR: Gülce Uğurlu BAKKAL NURİYE: Güneş Kozal Eren CEMAL: Alican Yücesoy İBO: Ali Rıza Kubilay BABA: Muhsin Kurtaran FİLİZ: Tuğçe Kıltaç KES AYŞE - BEKÇİ ZALHA: Füruzan Aydın BİÇ AYŞE: Yelda Baskın BEKÇİ I - SAPIK FERİDE: Esra Pamukçu BEKÇİ II: Görkem Zeynep Gönülşen GARDİYAN: Şirin Çağlar Taşpınar ÇAYCI NURAN: Gülru Pekdemir UVERTÜR MUZAFFER: Önder Bulut SARHOŞ GARSON: Doğacan Taşpınar SÜNEPE TAHSİN: Mehmet Rıza Leki BAMYA ZEKERİYA: Tugay Mercan GENÇ ADAM: Muhammet Çakır MAHALLELİ / MAHKÛMLAR / İŞÇİLER / SERMAYELER: Füruzan Aydın Yelda Baskın Önder Bulut Muhammet Çakır Görkem Zeynep Gönülşen Tuğçe Kıltaç Mehmet Rıza Leki Tugay Mercan Esra Pamukçu Gülru Pekdemir Doğacan Taşpınar Şirin Çağlar Taşpınar Ali Rıza Kubilay
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu oyunu oynamış tek grup olduğunu nerden çıkardın. tersine dünya oyununu oynayan ünlü bir grup daha vardı bu bence o
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ilk cikani koydum ben bakirkoy tiyatrosu. izmirin adi gecmis, ordan arasin profesyonel stalkerlarimiz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 elimde bir source var
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa said: sırf bunu bozmak için kızın fotolarının wallpaper yapılıp konulmasını talep ediyorum. copry. sen koyma. verdiğim konu üstünde çalışmaya devam et. I' m on it
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ahahahha herkes arıyor google error vericek
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o değil de; copry sen niye arıyorsun ki? sen git pambık şeker ye arkadaşınla!
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bilgi karşılığında jelibon fabrikası alıcam. Pamık şeker makinesi aldınız mı da yemiyorum Arkadaşım da yanımda değil zaten istanbulda hatta yakında singapura yolluyolar sanki yeterince uzak değilmiş gibi Böhüüüü çok dertliyim deşmeyin yaramı :(
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ilk ss'in orjinalini alabilir miyiz? çoraplı kadın var kim olduğu önemli değil
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 KIZI 48SAATE MASAMDA İSTİYORUM VİNGTHOR! KIZI SÜRE BİTİMİNDE VEFA STADININ ORTA SAHASINDA BANA TESLİM ET, SANA TAM 5 TANE ÇORAP FETİŞİ, KAŞEN AZERİ KIZI VERECEĞİM! GERÇEKTEN oh caps.. gerçekten azerilerin çorap fetişizmi nereden geliyor yahu? çok sıklaşınca tadı kalmıyor. biraz özlenilesi olması lazım.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 azerilerin çorabını fetişini ilk kez duydum bana şu anda ilk ss'in orjinali lazım şevki altunbuk. yazan bir fotoya asılmak istemiyorum
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o anlamda deil lan. (yok ving olduğumu unutmayın belki o anlamdadır)
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa ve copyr yasaklayın su konudan diyalog ereksiyonları öldürdü.
Öne çıkan mesajlar