copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Vuhuuu cumartesi dasaaa meets pınar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ama feysbuktan yollarız ki... T_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 zilli demeyeydin ya la.. geldi bak ahahahha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tüm sosyal medya hesaplarını biliyoruz galiba asdagsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 copry said: Vuhuuu cumartesi dasaaa meets pınar ^^ daha yeni döndüm tr'den. param yok. işim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hain copry hani beni tanıstıracaktın arkadaşlarınla Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Gel tanıştırıcam ama sanki karşılığında pamık şeker makinesi mi alıcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 önce bana! sen sonra.. aaaaaa ama nolax! copry no dedi işte sweetie! ayşearmanmodeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 saglık olsun dasam baska zamana mucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 mesaj için yeni bitirişi şöyle düşünüyorum. Memelere yüzü sürme hürmetine.. gölgelerin gücü adına gibi bişi böle. ama daha bi dini gibi de.. otantik de bi havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 giyma uzun geceluk giy kısaluk kısaluk al memeni yanina da belki yolda susaruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şiir yazmayı da denedim ama çok bişi çıkmadı pınar'ım.. hayat pınarım. oh o bele bak vay aman allahım. hadii ne ölçü kaldı ne de bişi lan. neyse çok tatlısın vallahi oh yeah baby baby chika boom boom le fuck yeah dont friednzone me or i'll send freddy to your nightmares! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa kac aradan git sen baküde bayır gülünü yahşi cazibeni bul coprycim tanıstırmakla olmaz aramız olursa sana makinaların alasını alırım sen merak etme XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 biz copry ile elimizi bıçakla kesip tokalaştık, kan üstüne yemin ettik! kan üstüne edilen yemini ancak ölüm bozar ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 su dasaayi biri bi sevistirsin allah askina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 evlenmelik kız arıyorum ben bilginize copry kız mıymıs lan cocoyla karıstırıyorum hep sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 coco da kız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aquila said: su dasaayi biri bi sevistirsin allah askina. uu beybi akila ile castin biibır şarkıları eşliğinde sekis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 BabacumMostors said: coco da kız değil mi? kız rpsi yapıp sonra açıkladı o ama üzerine yapıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 BabacumMostors said: coco da kız değil mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dutdutdutdutdutduuuuuuuuttt lav mi lav mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kandrmayın babacumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi kandırmayın babacumu. resmen böyle mahalledeki delilerle dalga geçen çocuklara söylenen laf gibi. eğleşmeyin babacumla! asdfadafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 babacum bu oyunu bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 coco kız bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar