kavurma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377361_383008138435375_93935187_n.jpg
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa said: Akito said: dasaaa said: Tabii bunu yapmayın. Berbat bi gün geçiriyordum ve olaya dedektiflik hikayesi gazı verip eğlenmemizi sağladım. Şaka maka bi adamın ölümü gördüm lan.. geçen topicte de soracaktım unuttum. anlatsana abi o.o abi karşı tarafta devam eden bi inşaat var. orada park etmiş bir cip, geri geri çıkarken çalışan bi işçiyi altına almış. bi sürü kalabalık, bağrış-çağrış.. kötüydü ya hakikaten. :(
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi arkadaşlı bir fotoğrafı var, koyupla koymamak arasında kaldım ama arkadaşları da güzelmiş
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Garadia said: bana tesekkür yok yani abi herkes sana küfretti bence. adam der ki "arkadaşlar bu pınar. kendisi çok iyi bir kız. patiye üye yapayım mı?" der demedin sen bunu. hive mind'ı açmamız gerekti bizim de. öle olunca ortalık yapış yapış oluyor tabii. daha temiz halledicektik. pınar'ı da belki hakikaten hepimiz bilecektik. şimdi rasmon yazacak, gwindon yazacak falan ancak.. T_T abi adamlara muz orta yapmış olduk şimdi. BANA BORÇLUSUNUZ LAN! GELİNCE TAHSİL EDİCEM OLM! OLMADI HIVE MIND İLE SİZLERİ YOK EDERİZ!!
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gwindon a yar etmem pınarcığımı. tüm konuyu arşivledim, 100 metre yanına yaklaşsın gwindon sapıklıkları maillerim hemen
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ben izmite çekime gidiyorum şimdi, konuyu görürse diye belirtim dedim, 2 gün sonra gelirim ben gelene kadar fazla harraslamayın kızı
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 patiye üye olur mu bilmemde konunun linkini atıyım mı kararsız kaldım
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi işin saçma tarafı henüz kızın bi linkine falan tıklamadım lan ben. tek adının pınar olduğunu biliyorum. LOL
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 boşver tadı kaçmasın şimdi akşam akşam dasaa inandık panpa http://www.cemilkus.com/wp-content/uploads/HPIM1159.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Garadia said: patiye üye olur mu bilmemde konunun linkini atıyım mı kararsız kaldım abi burayı tanımayan birisi okuyup "AY MANYAK BUNLAR!" diyip korkabilir bence. önceden üye olmuş birisi olsa, bilse. ama biz onun burada olduğunu bilmesek. Bunu görünce LOL falan der eğlenir maksimum. kızı şoklamaya çok gerek yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Suark said: boşver tadı kaçmasın şimdi akşam akşam dasaa inandık panpa http://www.cemilkus.com/wp-content/uploads/HPIM1159.jpg ben de cidden hâlâ sadece ilk gwindon'un verdiği image sf.si var. BU BANA LİNKLERİ ÖM ATIN! DEMEK.. farkındasınız di mi?
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tatlı ister misin dasaa? http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538891_10151050178535841_1096230226_n.jpg
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaa kutun mu dolu anlamadım
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aldım aldım. yihu. kızın beli ip ince yalnız. facebookta neden i like your hip waist ratio diye bi tuş yok ki. şimdi mark'ı stalklamalı, bir açığını bulup sadece bu tipteki kızlar için "i like your hip waist ratio" tuşu koymasını sağlamamız lazım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben suçsuzum, "All God does is watch us and kill us when we get boring. we must never, ever be boring." Chuck Palahniuk bazen canım çok sıkılıyor. sonra can sıkıntısını bastıracak eğlenceli bişiler yaratıyorum..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 konu linkinin gitmesi ihtimaline karşı dasaa kendini aklıyor aahahah
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 onun farkındayız ancak fütursuzca fap sesleri baküden buraya doğru yankılanıyor ashdahhaa
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 NolaxThensbane said: onun farkındayız ancak fütursuzca fap sesleri baküden buraya doğru yankılanıyor ashdahhaa hahaha
Öne çıkan mesajlar