Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 msnde icqda chat yaparım sürekli fanta kola gibi şeyler içerim 75 kilo oldum lan peynir yerim arkada sürekli winap açık olur sıkılınca renegade oynarım ama gel görki renegadeyi açıp away olduum an 20 kişi mesaj atıo ULAN PATİYE BAKARKEN GELSENİZE[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bir yandan okurum sadece paticikte takılıyorum belki müzik.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bide bnm actgım topiclere sacma diyorsunuz[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 genelde kod yazarım :([signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 konudan konuya fark eder..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 düşünürüm....[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bilimum forum + msn + icq ve arkada winamp.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 mIRC[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 genel olarak patinin yanında chat,muzik kesin olur onun dışında değişir ama 3dsmax,php,diğer siteler,tv ve evsel faaliyetler olur.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pati forum+pati radyo ve dj e rahat yok full istek:D[signature][hline]...:::honour and glory don't have any meaning without sacrifice:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: trgdy, 06 Kasım 2004 18:44 tarihinde demiş ki: bide bnm actgım topiclere sacma diyorsunuz ??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paticikte takılırken genellikle kız arkadaşımı düşünürüm,bana ayrı bi haz veriyor :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Brook, 07 Kasım 2004 11:05 tarihinde demiş ki: Paticikte takılırken genellikle kız arkadaşımı düşünürüm,bana ayrı bi haz veriyor :) has ekrandan cıkıp bızı s.kıcek :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 07 Kasım 2004 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Müzik dinlerim, nescafe içerim, sigara içerim, jaile atarım..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mutlaka monitörün solunda bir çay yada neskafe bulunur. Nadiren Winampı açar, gaza gelmek babında nfs trax yada metal dinlerim. Hiçbir zaman MSN yada Icq açmam.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hiçbir şey yapmam, Paticik'e odaklanırım :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 torba , tornavida , mouse , webcam , avaturk[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 radyo ile beraber çok güzel giden bi yapısı molekülleri mi uyuşuyor nedir :) ayrıca üstüne kola gibi ferahlatıcı içeceklerden cila yapılıyor Pati güzel bi yer :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: SilphatosIce_, 07 Kasım 2004 12:04 tarihinde demiş ki: Hiçbir şey yapmam, Paticik'e odaklanırım :). abi anlamiorum paticiğin neyine odaklaniorsunuz? siz mi abartmışsınız olayı yoksa ben mi paticikten anlamiorum? Ben sadece giriom bazı bölümlere , ilgimi çeken topic varsa başını okuom bi kaç mesajı okuom geçiom. 10 dakkamı alio bütün patici incelemek. Eğer bi topie mesaj atiosam benden sonraki mesajları kontrol ediom o kadar.. Nedir bu paticiğe odaklanmak falan?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 zevkler ve renkler diicem sana :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mortisciğim adam esprili bi şekilde paticiğe bakarken başka bişey yapmadığını belirtmiş, üstüne bide sonuna smiley eklemiş...nedir bu herşeyi ciddiye alma? edit:harbi yaa, bendede hata var aslında bende agresif yazmışım :) [Bu mesaj PUMA tarafından 07 Kasım 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 seninki de biraz agresif oldu gibi geldi bana :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Evde olgudum surece makine acıktır makine acık oldgu surecede con nadır durumlar dısında pati de acıktrı yanı herseyı patı altta arkada üstteyken falan yaparım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hayır bunu sırf silphatos a demedim . Ciddiye alma diil olay. Merak ettim. Belki yazarken ses tonum falna yansımio die yanlış anlaşılmıştır :) Çünkü dier postlara bakarsanız bazı insanlar da öle hiç bişey yapmam sırf paticie bakarım falna die mesajlar atmışlar. Bu insanlara sordum o soruyu. sinirli diilim şu an, sadece merak yani naapiosunuz paticikte ki bu kaadar zamanınızı ve konstantrenizi alio anlamında..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 okuduğumu anlamaya çalışıyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar