senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 wow! başarılı ben o motoru arabadan çıkarsam sittin sene sokamam yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bu arada konuyla alakalı bişey yazayım bari: Hocam tebrik ederim. Kekocanlar gibi helezonları kaynakla ısıtıp arabayı alçaltanlardan değilmişsin. Zevkli iş de bu ülkede ve ekonomide bana artık anlamsız gelmeye başladı bu tür uğraşlar, seni bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Soru mu bu; gelmemiş ki özenerek yapmış :) Sen git foto upload et, otomobil senin neyine! Ayrıca düzeltme: Kaynak değil, oksijenle diyecektiniz :P *vınnn* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 puahaha anladın işte sonuç olarak =) Otomobil delisi olmakla beraber trafiğe girmekten ölümüne nefret eden birisiyim, araba almıyorum. Olur yani o soru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 paramecium said: Selam, Archangel_ said: post atarken bile özenilmiş, uğraşılmış belli. elinize sağlık, kazasız belasız inşallah. burada anca trollenir o ayrı Uzun zamandır burada Troll görülmemiştir, troll ile avlanmak da yasaktır hem. Burada olsa olsa fındık faresi olur :P Saygılar. diğer muhabbetleri de okuyunca kızardım, lafımı geri aldım cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fistan said: hemşerim hayırlı olsun Teşşekürler daha iyileri sizin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şaşırmıssın olum sen, en son tos luycan bir yere bozdun kafayı hepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sirplayA said: şaşırmıssın olum sen, en son tos luycan bir yere bozdun kafayı hepten. :) Tera city tarafında öyle demiyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar