Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Code Geass: Boukoku No Akito

Akito

Öne çıkan mesajlar

spoiler içinde özet geçiyim. 3 defa izledim ben ama unuttum çoğunu tabi.

şimdi şöyle oluyor

r1:
ruruş geç kalktığından dolayı en son kalan pokemonu yani pikaçuyu asdşflkawer yok neyse : ruruş geass gücü edinir, ruruş direnişçilere yardım eder, ruruş direnmenin başlı başına mallık olduğunu ve güç sahibi olmaları gerektiğini anlatır black knights (isimde emin değilim) grubunu kurar, grup büyür über olaylar gelişir vs vs ruruş son savaşta kardeşi kaçırıldığından delirme aşamasına gelir ve emir komuta zincirinde ve gönüllerde yeri çoook büyük olmasına rağmen savaşı terkeder kardeşini aramak için. suzakuyla karşılaşır suzaku aklını alır ruruşun babasına ( emperor çarulz'a ) götürür ve babası da hafızasını silip nunnaly yerine rolo'yu kardeşi olarak göstertip (hafıza ekleme şeysi) nunnaly'i elinin altında tutar. r1 sonu

Akito the exiled : ilk bölümden anladığım kadarıyla genel anlamda eu-britannia savaşını, japonların eudaki durumunu konu alıyor ve kahramanımız ise yine dahilik sınırlarında gezinen biri : akito. stratejist değil de önden girişen cinsten olması ruruşun eşsiz kalmasını sağlaması açısından güzel. ama bu karakterde de ruruştaki gibi manyak gülüşler var. stüdyo-yapımcı vsden kaynaklandığını düşünüyorum.

r2: blacknight cc önderliğinde ruruşun hafızasını geri getirir. all hail rurushu. da end.

edit: r2'yi özetlemiyim dedim. o bambaşka bir dünya.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
yalnız şimdi benim de kafama takıldı...
hah cevaplandırdım 2 dk düşünüp. spoiler.

spo

charles vi britannia spoilerı

http://www.renders-graphiques.fr/image/upload/normal/5764_render_Chibi_Charles_vi_britannia_code_geass.png
şu herif geass gücüyle nunnalye görmeyi unutturmuş olduğundan nunnaly görebilmesine rağmen göremiyor. sinir sistemiyle ilgili yani. lelouch götürüp gösterttiyse dahi gelişmiş tıbba rağmen düzeltememişlerdir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...