Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 düşmüş animefreak'e yine cırcır böcüğü sesiyle başlıyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 13. dakikadayım, çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 JIBUUUN WOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 code geass serisi çok op ya OPOPOPOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Çok iyi geldi be. Hem özlemişim, hem de savaş sahneleri sağlamdı. 2. bölüm eski karakterlerden de dönenler var. Ohş. Bir hareketlenme oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ilk anime hangi yıllarda geçiyordu ya arada baglantı kuramadım bi türlü bizim luluş imparatorlugu çökertip japonyayı kurtarmıyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu 1. ile 2. arasındaki kayıp sürede geçiyor. ruruş bu yılları rolonun kardeşi olduğuna inanarak geçiriyodu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben en iyisi seriyi baştan izliyim hiç bişi hatırlamıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 spoiler içinde özet geçiyim. 3 defa izledim ben ama unuttum çoğunu tabi. şimdi şöyle oluyor r1: ruruş geç kalktığından dolayı en son kalan pokemonu yani pikaçuyu asdşflkawer yok neyse : ruruş geass gücü edinir, ruruş direnişçilere yardım eder, ruruş direnmenin başlı başına mallık olduğunu ve güç sahibi olmaları gerektiğini anlatır black knights (isimde emin değilim) grubunu kurar, grup büyür über olaylar gelişir vs vs ruruş son savaşta kardeşi kaçırıldığından delirme aşamasına gelir ve emir komuta zincirinde ve gönüllerde yeri çoook büyük olmasına rağmen savaşı terkeder kardeşini aramak için. suzakuyla karşılaşır suzaku aklını alır ruruşun babasına ( emperor çarulz'a ) götürür ve babası da hafızasını silip nunnaly yerine rolo'yu kardeşi olarak göstertip (hafıza ekleme şeysi) nunnaly'i elinin altında tutar. r1 sonu Akito the exiled : ilk bölümden anladığım kadarıyla genel anlamda eu-britannia savaşını, japonların eudaki durumunu konu alıyor ve kahramanımız ise yine dahilik sınırlarında gezinen biri : akito. stratejist değil de önden girişen cinsten olması ruruşun eşsiz kalmasını sağlaması açısından güzel. ama bu karakterde de ruruştaki gibi manyak gülüşler var. stüdyo-yapımcı vsden kaynaklandığını düşünüyorum. r2: blacknight cc önderliğinde ruruşun hafızasını geri getirir. all hail rurushu. da end. edit: r2'yi özetlemiyim dedim. o bambaşka bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 saolasın hacı az biraz hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 R2 yi istesende ozetliyemessin, train wreck is train wreck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 fakin remote? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Fakin remote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 madalyamı bu konuda alıyorum. çok önemli bir an. edit: asdolfkaew hangi konuyu sildiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 lelouch of the rebelion izliyorum da.. madem bu akdar zeng,nelr neden adam kız kardeşine göz akli yaptıramıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ildo kod gayass isyanların leloşunu izlerken bakıcağın 2 şey var karenin kareleri ccnin cecesi beyninin düşünme fonksiyonunu çalıştırırsan 2 bölümde bırakırsın izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yalnız şimdi benim de kafama takıldı... hah cevaplandırdım 2 dk düşünüp. spoiler. spo charles vi britannia spoilerı http://www.renders-graphiques.fr/image/upload/normal/5764_render_Chibi_Charles_vi_britannia_code_geass.png şu herif geass gücüyle nunnalye görmeyi unutturmuş olduğundan nunnaly görebilmesine rağmen göremiyor. sinir sistemiyle ilgili yani. lelouch götürüp gösterttiyse dahi gelişmiş tıbba rağmen düzeltememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hah şimdi oldu bunu yerim ki ben, yedim bile, 4. bölüme geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kaede said: beyninin düşünme fonksiyonunu çalıştırırsan 2 bölümde bırakırsın izlemeyi resmen kendimi zorluyorum şu anda.. "ibneye bak hemen de pelerini çekmiş maskeyi de bulmuş.." diyorken yakaladım kendimi.. neyse cc geldi "cc ne lan?" demem bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi.. HERİFİN KUCAĞINA KARI DÜŞTÜ AHAHAHAH hem de pembe saçlı.. http://www.anime.gen.tr/animeinceleme/1/1450-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 daha spinzakular gelicek, DAT FUCKING BUTTONlar gelicek tv de oynarken /a/da olman lazımdı kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 of button ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar