copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Havenless said: Ara tatile ameliyat günü aldım bu sabah. annene mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Benim rüyamda da koca popolu bi afro amerikalı hanfendi oluyor, hiç yüzünü göremedim bugüne kadar çamaşır yıkıyo, tam böyle yüzünü görecekken uyanıyorum. Bu da mı uyku felci ki acaba bilemedim şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sende gizli ırkçılık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ayrıca havenless benden sana bir tavsiye; Bu forumu bırak abi, girme de okuma da. Yoksa çok sinirin bozulacak ilerki dönemde. Değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 harbi lan. gerek yok böle şeylere. sana forum mu yok lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sipeyskeyk said: Sende gizli ırkçılık var. =/ ama ben hümanistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Letsgetthesunshine said: Benim rüyamda da koca popolu bi afro amerikalı hanfendi oluyor, hiç yüzünü göremedim bugüne kadar çamaşır yıkıyo, tam böyle yüzünü görecekken uyanıyorum. Bu da mı uyku felci ki acaba bilemedim şimdi =/ bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abi benimki çizgi roman tarzında değil ama, hani böyle Kardashian gibi bi hatun oturmuş elbise çitilerken leğende ben arkadan geliyorum bi kaç atraksiyon oluyo fln. Şimdi foto koysam uçururlar gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 pikap sendorumu seninki, kamyon olsa devirlirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aynen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Gençler, Ancient Aliens Debunked'ı yapan Chris White'ın şöyle bir surveyi var: http://sleepsurvey.org/ Sleep paralysis, out of body experience vesaire yaşayanlarınız varsa iki dakikanızı ayırıp sorularına cevap verirseniz sevinirim. Bu konu hakkında da bir debunkumentary yapmayı planlıyormuş. Bir el atın bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar