Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cereyan

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Vücudum bazen seni görmüşüm gibi davranıyor; avuçlarım terliyor, gözlerim yanıyor, kalbim daha gayretli kan pompalıyor.

Sen gittikten sonra oda fazla sıcak oldu, camı araladım, sanki dışarıda bir hava kütlesi bu hamlemi bekliyormuş gibi içeri akın etti. Yaklaşık 5 saniye bu hava değişimini izledim, alnımı kurulayıp koltuğuma döndüm ve senin boş bıraktığın kanepeyi seyrettim.

Sen olsan mutlaka camı kapatırdın, hatta azarlardın beni. Benim bu yaptığım biraz da yokluğuna isyandı. Kime ve neye isyan ediyorsam, ettiğim isyan neyi değiştiriyorsa artık.

Senden sonra pek kimseyle tanışmadım. Geçtiğimiz akşam babam annemin ısrarı üzerine bir poşet getirdi, annem babamın gelişinden yaklaşık yarım saat sonra kibarca takdim etti:

- Oğlum; bu nane-limon, nane-limon bu oğlum.

Memnun oldum anne! İnan çok memnun oldum.
Dudaklarım bir yabancıyı öper gibi oldu bir an, sonra kendimi geri çektim. Bardağı aldığım yere bıraktım ama bir çift göz beni izliyor, görüyorum. Annem sürekli tepemde “sıcak içilecek bu” diyor. Ama sıcakken bir öpücüğe benziyor gibi, seni aldatıyormuşum gibi hissediyorum, korkuyorum, dudaklarım titriyor, gözlerim kızarıyor yine.

Ben nerede üşüttüğümü buldum.
Sana kahvaltı hazırlıyordum bahçede; domatesleri yeni koparmıştım, onları yıkadım. Sonra biraz portakal sıktım sana, o esnada yorulduğumu fark ettim. Biraz dinlendim ama ter tabanımdan çıktı resmen. Sofrayı hallettikten sonra biraz bekledim, sen gelmedin tabii, benim de iştahım kaçtı yemedim, sedire uzanıp kitap okuyayım dedim. O arada üşütmüşüm.

Annem inanmadı.

Canı sağ olsun.

Ama bir gün herkes anlayacak!
Bunun ince giyinmeyle, saçları kurutmamayla, cereyanda uyumayla, havanın derecesiyle, mevsimin farklılığıyla alakası yok!

Sen yoksan ben üşütürüm.
O kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...