Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben geçende usb memory takdım pc'ye, aynı zamanda usb modemde takılıydı. memory çalışmadı, sonra modemi çıkardım çalıştı. Şimdi usb bağlantılı mouse alacağım da bu modemle birlikte çalışır mı acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 çalışır? hatta 4 tane birden çalıştıran bile tanıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Peki benim usb memory ile modem niye aynı anda çalışmıyor?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Çalışacaktır büyük bir olasılıkla ama aynı olasılıkla olmadık yerde sorunlar da çıkaracaktır. Şöyle bir örnek vereyim benim kasada 4 usb yuvası 1'de 5'li usb hub var. Kamera, mouse bir de bt bağlı sadece bunlara. Kamera ve bt hub'a bağlı mouse direk kasada. Bazen mouse birden donuyor, windows'un usb bir aygıt takarken ya da çıkartırken çıkan ding dong sesi duyuluyor ve kameranın hafızadaki resimleri almak için kullanılan program faaliyete geçiyor. Mouse geri geliyor. Bunun da sebebi port başına 500mA'e ihtiyaç duyulması. Aygıtların çalışması halinde bu akımda değişiklikler olabiliyor. Bu değişiklik oluşunca da bazen windows sapıtıyor. USB'ye refresh çekiyor. FPS oyunları seven birisi isen bu adamı deli edebiliyor. Ben fps sevmiyorum ama yine de deliyim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 oyoy kötü oldu o zaman :(. Neyse bakalım, olmazsa ps2'den bağlarız artık.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ge-ta'dan yeterince detaylı açıklama gelmiş. ben yine de toparlayayım, temel sorun güç ile alakalı olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Güç kaynağı sağlam sayılır benim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hehe Silph seni yanlış yönlendirdim galiba. 500mA için jeneratöre ihtiyaç duymazsın, PSU iyi olabilir ama iş anakartın USB üzerindeki power management'i önemli. Yani 500VA'lık PSU bile olsa anakartın tasarlandığı gerilimi alır ondan sadece. Teoride USB üzerinden sınırsız aygıt bağlarsın gibi görünse de pratikte pek öyle değil. Anakartının kalitesi burada ön planda.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben geçen haftalarda mx510 aldım. kablo usb olmasına rağmen ps2 adaptörüyle birlikte geliyor ve pc için tavsiye edilen bağlantı şekli ps2. ayrıca laptop'ta usb mouse, usb yazıcı ve usb dsl modem'i aynı anda kullanıyorum aylardır. en ufak sorun yaşamadım. ama yaşayanlar da olduğunu düşünürsek risk almaya değmez.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Anakartım da fena değil (abit), çalışır her halde. Bu arada Mirage sen ps2 olarak mı kullanıyorsun?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Wireless li klavye+mouse Webcam Bluetooth Memory var kasamda hepside çalışyıor aynı anda.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar