Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaşlar ben clientin en son versiyonunu (yani sanırım en son) indirdim. v1267 yazıyor option bölümünde Ama ben bununla Ares veya diğer knightonlineworld serverlarına giremiyorum nasıl girebileceğimi anlatabilecek birileri var mı ??
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 upload ederken takılıyormu belirli bi yerde ?[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Oyun acılıyor Ares, Diez vs.. server isimleri de geliyor fakat connect dediiimde versiyon uyuşmazlığı var gibi bişi (tam cümleyi hatırlayamıyorum şu an) diyor.. Sonra oyunun option bölümünde v1264 yaptım bu kezde tekrar patchleri upload ediyo aynı yere geliyor yani :) Bi bilen varsa yardım plss Yoksa 280mblık bi dosya daha indirmem gerekecek..
SkullCrusher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Benzer sorun bende oldu, xp kullanıyorum sistemi geri yükledim düzeldi.Xp kullanıyorsan dene düzelecektir
Öne çıkan mesajlar