Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşlar az once son patch i indirdim ama patch kuramıyorum maalesef. localization dosyaları var bi kaç tane onlarda hata veriyo. eu client i kullanıyorum bu arada. hani wow.exe nin deiştirilip us e girilen versiyonundan. herhangi birinizde us versiyonu varsa bana interface/gluexml/gluelocalization.xml ve lua dosyalarını atabilirmi? mpq ların içinde bu dosyalar. winmpq ya ihtiyacınız olabilir. şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tamam aynı hata bizde de cıktı.Arastırıyoruz çözüm getirince buraya yazıcaz. kampı takip et =P[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 saolasın bi anda panik oldum hemen atayım dedim. o yüzden. silebiliyorsan sil bu topiği :)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 interface.mpq nun içinde dosyalar. patilerden kesin birinde vardır bu. 2 dakkada hallediverir. delirtmeyin beni :P[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 interface.mpq nerde tam olarak [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2004 04:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 data klasöründe.[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 winmpq ile aç interfaceGlueXMLGluelocalization.lua ve xml.notepad ile view et ben deniyorum bi kaç şeyi deiştiriyorum ama yemiyo. bunları deiştirdik mi us versiyonuyla olacak gibime geliyo.[signature][hline]I am Blind not Dead! [Bu mesaj Notguilty tarafından 08 Kasım 2004 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben 3 gb indirenlerdenim: ) su an problemsiz yüklüyo biraz yavas blizzle ama eninde sonunda b,tecek belki siz exe yi degistirdiginiz için problem çıkarıo olabilir[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 winmpq ile patch yapmadan önce bana o dediğim iki dosyayı gonderebilirmisin peki? bi daha indirmek acaip zor geliyo :( ben sana ihtiyacın olacak bütün linkleri veririm sadece 6kb lık 2 dosya zaten[signature][hline]I am Blind not Dead! [Bu mesaj Notguilty tarafından 08 Kasım 2004 07:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Arkadaşlar bırı o dosyaları yollaya bılır mı acaba maılıma eger halledebılen varsa?? mailim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bana da bi cevap gelmedi o kadar sordum ama... olacağı kesin deil ama denemekten bi zarar gelmez =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Başka bir çözüm yolu yok mu ki bu sorunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 tekrardan indirmek sanırım. us versiyonunu indirmiş bir arkadaş yardımcı olsa bize iyi olacak ama kimseden ses soluk çıkmıyor...[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Off ya deli olcam. Halledebılen varkı kesın ses seda cıkmıyo dediğin gibi. kesın hepsı oyundadır sımdı :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla bana da öyle geliyor kimsenin iplediği yok. çok yardımsever bir forummuş bir kez daha anladım.[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Len Alkan olm benımde elımde patladı suan dl edıyorum yıne 2.6gb yapacak bise yok sende şimdiden basla fp den cek hızlı zaten 25 ıle alıyorum yarın sabaha bıter kasma bosuna bu arada ben Lind zuahahah[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla bende oyle yapıyorum 500mb ı tamamladım yarın sabaha biter inş. sonra kasmaya devam ederiz. bu arada sen dün gece gittikten sonra ifade aldım bi kaç tauren-undead büyücüsünün...[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ahhaha abi sorma dün virus filan takılıyoruz bı baktık horde gezıyor yollarda virus bı tane tauren ezdi yok abi pvp cok ıyı ya sırf adrenalın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bende yeniden indiriyorum cok uzun zamandir var bu program bende.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar