Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch yapamıyorum

Notguilty

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar az once son patch i indirdim ama patch kuramıyorum maalesef. localization dosyaları var bi kaç tane onlarda hata veriyo. eu client i kullanıyorum bu arada. hani wow.exe nin deiştirilip us e girilen versiyonundan. herhangi birinizde us versiyonu varsa bana interface/gluexml/gluelocalization.xml ve lua dosyalarını atabilirmi? mpq ların içinde bu dosyalar. winmpq ya ihtiyacınız olabilir. şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I am Blind not Dead!
Sosyal ağlarda paylaş

winmpq ile aç interfaceGlueXMLGluelocalization.lua ve xml.notepad ile view et ben deniyorum bi kaç şeyi deiştiriyorum ama yemiyo. bunları deiştirdik mi us versiyonuyla olacak gibime geliyo.[signature][hline]I am Blind not Dead!

[Bu mesaj Notguilty tarafından 08 Kasım 2004 05:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

winmpq ile patch yapmadan önce bana o dediğim iki dosyayı gonderebilirmisin peki? bi daha indirmek acaip zor geliyo :(
ben sana ihtiyacın olacak bütün linkleri veririm sadece 6kb lık 2 dosya zaten[signature][hline]I am Blind not Dead!

[Bu mesaj Notguilty tarafından 08 Kasım 2004 07:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Len Alkan olm benımde elımde patladı suan dl edıyorum yıne 2.6gb yapacak bise yok sende şimdiden basla fp den cek hızlı zaten 25 ıle alıyorum yarın sabaha bıter kasma bosuna bu arada ben Lind zuahahah[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ahhaha abi sorma dün virus filan takılıyoruz bı baktık horde gezıyor yollarda virus bı tane tauren ezdi yok abi pvp cok ıyı ya sırf adrenalın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...