Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekila alıcam , nerededir fiyatları nedir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vizelerin bitişini ve bayramın gelişini kutlamak ve bunun yanında bayan arkadaşları sevindirmek gayesi ile tekila alıcam.
nereden , ne kadara bulabileceğimi ve hangisini bulabileceğimi bilen varsa az bi el atsın , şayet bira ısmarlayabilirim.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
her yerde aynı fiyatı... tabi kaçak almayacaksan ki tavsiye etmem kaçağı, hem sağlıksız hem de fiyat farkı çok az..

yanılmıyorsam şişesi 40 milyon civarı.. içki dukkanlarında bulunuyor kolaylıkla....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
getirilmesi yasal olmadığı için bulunmuyor çoğu yerde
en azından fikirtepe gibi global bir yerde bulamadım[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
35-40 milyona bulunur. Olmeca bu fiyat civarındaki en iyi parçalardan biridir.
Mix yapılcaksa da, shot yapılcaksada rullazdır.

biraz daha ucuza (tabi bulabilirsen) sierra da idare eder. Ama ilk tercih olmeca olmalı. Daha fazla mangır çıkılcaksa nadide parçalarda bulmak mümkün tabii, ama zor...

Sorup soruşturursan içki satan yerlere onlarda olmasa bile yönlendirirler...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
hmmm bu ciddi bir vaka! ozaman git bir tekel bayine ''dayı bana ordan bi köpek öldüren verirmisin'' de..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
ya köpek öldüren ile tekila arasındaki fark çok feci ama.öyle hemen sarhoş olmam ben , tokat gibi çarpıcak.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
hmm.. ozaman gidip votka al çok ii çarpar adamı 1 şişesi bulutlara gönderir adamı..

*!tokatlar*[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
shot gidilcekse evde en sulusundan ince kabuklu bol sulu bi limon bulundurmak sart, tuzu soylemeye de gerek yok sanirim.

Eger ki unutulursa, ilk iki shot dan sonra pasa pasa bira icilir. Icte patlar heves... :P

Oyoy, ozendim simdi, uzun zaman olmus yarismayali... Derhal ben de bi sise edincem...

*! Bi kenara not alir... *[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
Tekila nin sarhoslugu vodka dan daha tatli ve temizdir. Cok hassas degilse migdeniz pek bisey yapmaz...

Oldukcada keyiflidir shot yarislari, vodkayla daglar kadar farki var bence.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
Şöyle ki, Olmeca shot değil, kokteyl için idealdir. (Tequila Sunrise, sex on the beach etc.)

Türkiye'de TAPDK'den geçmediği için, yasal değil evet.Kaçak yani nerden alırsanız alın ehurf.

Shot için ideal olan tequila için önerim Two Fingers GOLD'dur.Shot için üretilmiştir, shot için alınır, shot yapılır.

Olmeca her derde devadır aslında her şekilde kullanabilirsiniz ehe.Ancak Türkiye'de Two Fingers bulmanız güç oldukça.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
Shot için gerkenler .

..::MAZEMELER::..

* Bir meyve suyu sıkacağı
* Bir adet sürahi
* Bir adet tahta kaşık
--------------------------------
* Bir adet Olmeca Tekila (içinde mutlaka elma kurdu bulunmalı)
* 5 Adet ince kabuklu yeşil limon
* Bir adet 15-15 cm lik kaya tuzu ..

..:: YAPILIŞI ::..

Oncelikle Tekilamızı hazırlamış olduğumuz sürahimizin içine boşatıyoruz.
Sonra limonlarımızı meyve sıkacağı ile sıkıyoruz hepsinin suyunu çıkartıp sürahiye koyuyoruz.
Daha sonra tahta kaşığımız ile bir güzel karıştırıyoruz .
En son olarak kaya tuzumuzu yumuşatıp sürahinin azına sürüyoruz . ( Tamamen sürdüğünüzden lütfen emin olun)

..:: İÇİLİMİ ::..
Hiç beklemeden kafaya dikiyoruz (limonun vitamini kaçmasın) . Normal şekilde olduğu üzere bir dikişte(fondip) içiyoruz.

..:: ETKİSİ ::..
Kısaca fezaya çıkıyoruz . Hediyelik bişiler getirmeden aşa geri inmiyoruz .

...::: AFİYET OLSUN :::... [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 08 Kasım 2004 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@aquila
Biraz likor le inceltilseydi margarita olurdu diye biliyorum. Bu biraz tembel shot ı olmuş :P

sürahi olayını tutmadım ama, tekila bıdık shot bardağında zevklidir[imho][signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 08 Kasım 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
Anladım ki burada kimse Tequila nasıl içilir bilmiyor heh.

benim dışımda.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
eskiden alan razıydı , veren razıydı

allahsız , sonunu içme dedik zamanında ben içecem dedim ama nerde .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
hmmmm
kalsik holwood içişi vardır
elini el sıkışır gibi duruma getir,baş parmaınla işaret parmaının oluşturduğu "L şeklindeki yei nemlendir(yala işte) üzerinwe tuz dök
tuzu yala,tekilayı vur kafaya,limonu dilimini hızlıca ye

tuzlandırılmaş bardaktta fln da içiliomuş ama ben bilmiorum
başka yolunu biliosanz paylaşında bizde bilelim.[signature][hline]kapansın camiler
açılsın meyhaneler
için dostlarım bu akşam benim için
için için...

Mesaj tarihi:
Kırmızı olmeca muhtesemdır..hızlıca atılan 8 shottan sonra dırek beynı vurur..bulantı ve kroın agrısı cekmeden kafa olursunuz...superdır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
  • Yeni Oluştur...