aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Amerikanin götünü yiyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 goldbären said: Myshkin said: şarjor meselesini diyorsan expert olmaya gerek yok yok ya. merminin hızı, sesin mesafesi, armorun cinsi, hepsi wikipediadan okduğu rakamsal bilgilerle expert. lan bu forumda 48 tane g3 mermisini sıkan kaç tane asker var lan aranızda. şişko mişko bizim de elimiz ekmek tutuyor. siz uzmansanız benim de saha tecrübem var. adam doğru yapmış. özellikle türk orudusunu kıyaslarsak nöbet mevzisinde AĞIRLIK YAPIYOR diye seramikleri çıkartıp nöbet tutanların arasından geliyorum. o yüzden bu asker bir piyon için yeterince akıllı. Keleşten G3 e Bixi den kanasa allan unuttuğu dağ başındaki bi karakolda bol bol sıkmışlığım var ben konuşabilirmiyim goca oğlan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kaliko said: Sunlari okuyan da sanacak ki yillarca savastiniz, pusuya dustunuz. Biz kaç fps bitirdik, gayet ondan iyi biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PastorOfMuppets said: Kaliko said: Sunlari okuyan da sanacak ki yillarca savastiniz, pusuya dustunuz. Biz kaç fps bitirdik, gayet ondan iyi biliyoruz. xXx de diyordu tek eğitimimiz bilgisayar oyunları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi adam video ya cekiyo işte arkadaşlarına gösterip hava atcak olay o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Haste said: PastorOfMuppets said: Kaliko said: Sunlari okuyan da sanacak ki yillarca savastiniz, pusuya dustunuz. Biz kaç fps bitirdik, gayet ondan iyi biliyoruz. xXx de diyordu tek eğitimimiz bilgisayar oyunları .. xXx qUiCkScOpE 360 NO SCOPE kUsHH SMOKE DOPE xXx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Flameoffear said: Keleşten G3 e Bixi den kanasa allan unuttuğu dağ başındaki bi karakolda bol bol sıkmışlığım var ben konuşabilirmiyim goca oğlan? rakam vermemişsiniz. başvurunuzu geçersiz saymak zorundayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 konuyu kaçırmışız yahu asdöşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar