aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Library Package Manager'im kayıp iyi mi? NuGET yükleyip, elmah ekleyeceğim ama bulamıyorum, burada değil miydi ya lpm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tamam işte.. extension manager'dan nuget'i yükleyeceksin. sonra "proje sağ click > manage nuget packages" ya da "view > other windows > package manager console" ile elmah'ı konsoldan indireceksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bağlanamıyorum ki onunla da invalid data diyor her arama yaptığımda. Nuget yüklemiştim daha önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi açık yaz. extension manager'la mı bağlanamıyorsun? nuget'le mi? nuget şu anda kurulu mu yani şu anda? görebiliyor musun nuget package manager'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Extension Manager'i açıp NuGet'i online gallery'de aratınca bağlanmıyor hata veriyor. hiç birşey aramıyor özetle, diğer paketlerde görünmüyor. Daha önce NuGet'i yüklemiştim o da görünmüyor, herhangi bir değişiklik yapmadım da. Çoğilginç. Alternatif bir çalıştırma şekli arıyorum da öyle birşey yok, extension manager'dan yapmak şart sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 proxy arkasında falan olabilir misin? bir zamanlar bana da oluyordu.. extension manager sıkıntılı biraz. şunu denesene: http://stackoverflow.com/questions/2859148/visual-studio-2010-cannot-connect-for-any-online-resource Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fırsat olmadı, pzt mesaide bakarım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 çözüldü, çok teşekkürler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar