aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Library Package Manager'im kayıp iyi mi? NuGET yükleyip, elmah ekleyeceğim ama bulamıyorum, burada değil miydi ya lpm?
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tamam işte.. extension manager'dan nuget'i yükleyeceksin. sonra "proje sağ click > manage nuget packages" ya da "view > other windows > package manager console" ile elmah'ı konsoldan indireceksin falan.
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bağlanamıyorum ki onunla da invalid data diyor her arama yaptığımda. Nuget yüklemiştim daha önce :(
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi açık yaz. extension manager'la mı bağlanamıyorsun? nuget'le mi? nuget şu anda kurulu mu yani şu anda? görebiliyor musun nuget package manager'ı?
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Extension Manager'i açıp NuGet'i online gallery'de aratınca bağlanmıyor hata veriyor. hiç birşey aramıyor özetle, diğer paketlerde görünmüyor. Daha önce NuGet'i yüklemiştim o da görünmüyor, herhangi bir değişiklik yapmadım da. Çoğilginç. Alternatif bir çalıştırma şekli arıyorum da öyle birşey yok, extension manager'dan yapmak şart sanırım.
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 proxy arkasında falan olabilir misin? bir zamanlar bana da oluyordu.. extension manager sıkıntılı biraz. şunu denesene: http://stackoverflow.com/questions/2859148/visual-studio-2010-cannot-connect-for-any-online-resource
aramil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fırsat olmadı, pzt mesaide bakarım artık :)
aramil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 çözüldü, çok teşekkürler. (tu)
Öne çıkan mesajlar