aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 musluman degil galiba teroristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bitanesi müslüman tam tarık tipi var. ön cepte malboro var. eminim arkasında nüfus cüzdanı vardır sırf müslüman deil hemde türk eminim adı tarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tarık olduğuna eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 pvc baskili nufus cuzdani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 burda konuşcağınıza servera girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 girdik ciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi gece gece koptum muhabbetinize. iyi oyunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hon betası zamanlarından beri ilk kez patiyi seviyorum tekrar teşekkürler kantır sıtrayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 dota zamani iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 öyle diyince dela yı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Silphatos said: bu da alt geçitin hazin sonu ama hela yok :( http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=99654892 küfür screenshot ı bu. mecburen banlıycaz şimdi desqpio yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi kharon kendine assist yapmis yaaaa. ahahahahahahahhaofffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Esh said: Silphatos said: bu da alt geçitin hazin sonu ama hela yok :( http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=99654892 küfür screenshot ı bu. mecburen banlıycaz şimdi desqpio yu onun için koydum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 böyle nanelerde hep ilk ben öldüğüm için sinirlerimin çok bozuk olduğu bir döneme rastladığından öyle küfür etmeyen biriyim aslında ama işte üzerime oyunlar. hala dün gecenin etkisi altındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 regl iken cs oynanmaz abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Oyunda küfre ben de çok karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi sen karşısın da kimbilir nasıl küfür yiyosundur, kulakların çınlıyodur baya oynarken ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hadi akşama kadar go öff neyse xkafe mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Silphatos said: abi sen karşısın da kimbilir nasıl küfür yiyosundur, kulakların çınlıyodur baya oynarken ahah Kötü olmak suç mu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi hikmet e laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kötü değil zaten hikmet, arkadaş katili sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Abi şu an malesef radara bakmak gibi bir skill açık değil bende yavaş yavaş o da olur umarım. bir de NİYE BAZI MAPLERDE T LERİN KAFASINDA HELM VAR? dün 5 dakka adamın peşinden koştum benden diye arkasını dönüp vurdu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bide binary formatta calisiyor. Ya herkesi olduruyor, ya kimseyi oldurmuyor seklinde. epic perk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bir de geçen gün biri şaka ve anneyle karışık neden tur başında ff yaptığımı sordu, şimdi ben turun 4. saniyesinde öldüğüm için alt tab yapıyorum sonra geri dönmek için ekrana tıklarsam ateş ediyor, crosshairimin önünden geçicek kadar talihsizseniz size ateş etmiş oluyorum. En kısa zamanda bu sorunu çözeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 havaya bakarak alt tab yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar