Liv Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Dün akşam "de belukha" mapini ilk defa oynadım ve çok güzel olmuş.. "slums" mapini pek anlayamadım çok fazla texture var kafa karışıklığı yaratıyor.."barbi"yi oynamak nasip olmadı daha:) "greenlight"da fena değil bence.."vertigo" da gayet güzel olmuş.. Çoğu kişi daha mapleri bilmiyor tam olarak.. Biraz oynandıkça millet öğrenince (ben dahil) mapleri çok daha zevkli olacağı düşüncesindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 de_belukha direkt kim kime gecirirse olmus. super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 mapler 1-2 defa daha donsun alisir herkes, cok zor mapler degil, chokepoint ler de gayet duzgun ayarlanmis genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sever'a yeni yüklenen haritalar hangileriydi yau. yani bundan sonra dönecek custom haritalar hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bir kac sayfa geride olucakti benim eklediklerim, townsquare haric hepsi cycle da su anda. Birde esh 2 tane funmap (biri bugunun suprizi asfadfa) , 2 tane daha classic map yukledi. toplami; slums belukha greenlight cbble sultan alexandra + dolls bonus alexandra nin gideri vardi, sultan gidici olabilir. cbble da guzel bi port ama asiri buyuk kaciyor bazen. Nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hatta oylama yapalım.. hangi mapler kalsın hangileri gitsin diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 EN ZAYIF HALKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 barbi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bugun 2 kişi falan olduunda oynanabilecek mapleri ekledim. aim_deagle8k ve aim_map fun için fy_poolday attım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 minimapleri halen çekmiyor mu bu arada server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 barbi giderse oyunu bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 cekiyo. artık minimap push eden servis yukledik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 minimapler fixlendi, otomatik olarak serverdan pushlaniyor eger minimap yoksa. gariban funmaplerin hala yok muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 guzel guzel. aksam bi' maraton yapalim comp'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 comp matchfixing denedim demin, ilk round 3 kişi çıktı aynı anda sdf 16-1 bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 evet toparlamalari lazim onua cilen. cikanin yerine adam giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liv Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Esh said: bugun 2 kişi falan olduunda oynanabilecek mapleri ekledim. aim_deagle8k ve aim_map fun için fy_poolday attım bi tane. "aim_map" ve "fy poolday" süper tercih tebrik ediyorum:) aim_ak-colt'da güzel olur aslında bir fikir sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ELLEH HAVUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Silphatos said: comp matchfixing denedim demin, ilk round 3 kişi çıktı aynı anda sdf 16-1 bitti maç 5 kisi geldi karsıma demin ama botlar daha iyiydi. 16-0 aynen yapamadılar yine elo melo derken sıçtılar garipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 elo fix bi' sonraki patch'e kaldi sanirim. su stat/ranking based matchmaking'i yaparlarsa cok iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 razer imperator ve carcharias ımla headshotlar leblebi gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sunucuda just nikli bi eleman var, pata küte koyuyo.. feyz aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 deagle map'te ses dinliyor, lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aim mapte pat küt yapıştırıyodu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar