Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İslami Evlilik

Natural

Öne çıkan mesajlar

said:
Mum_Chamber, 07 Kasım 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
ayrıca ilerici ve aydın olmak dinci olmamayı gerektirmez..

herhalde inanc sahibi olmayı kastettin.cunku cumle ilk anlamıyla sadece bir çelişki ornegi.eger inanc sahibi olmaksa kastın normal birsey tabi.ancak bizim memlekette ozellikle su yakın zamanda kimin hangi amacla ne yaptıgı da ortada.hersey o kadar masum degil.[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

Halfmumi +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

zararlı yönüne gelince;
seksolog hekimlerinin bu konudaki görüşleri çeşitlidir;bu görüşleri üç maddede toplayabiliriz.
1)mastürbasyonun zararsız olduğunu savunanlar
2)zararlı olduğunu söyleyenler.
3)(buraya tikkat:D)çok zararlı olduğunu idda edenler:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ilk maddeyi atlamaaaa
dur cp yapim

1- Kocasının karısı eliyle veya kadının kocasının yardımıyla boşalması helaldir.(İhya Terc. Ali Aslan, 3/420. İbn-i Abidin, 4/27.)

helaldir....[signature][hline]kapansın camiler
açılsın meyhaneler
için dostlarım bu akşam benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Kasım 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Kasım 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Devamı ise şu şekilde .

Mastürbasyon hadisesinin zararlı olduğu herkez tarafından bilinir...

Bu adamları ipe dizip kurutucaksın.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 07 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
Ya patiler birde şu link e bakın lütfen .

http://www.gulbahcem.net/viewtopic.php?t=598

Bu nedir ya lütfen . Biz nasıl bi ülkede yaşıyoruz resmen farkına varmadan bizim kuyumuzu kazıyolar ...

harbi iyiymiş özellikle kimseyi yargısız yargılayamayız bölümü çok iyiydi :P
okumak zahmetli ancak değiyor be adamlar yapmış :O[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyon izlememeye calisiyorum...haberler...tasavvufi programlar....haric.... samanyolu= number 1 kanal7=number 2

Samanyolu = Fethullah Gulen hocaefendinin kanali , onu seviyorum: ) burdaki en sevdigim programlar kimse yokmu, ve sirlar dunyasi...ve tekrarlanmasindan bikmadigim hocaefendinin gozyaslariyla birlikte yaptigi sohbetler. nurculari herzaman takdir ederim..professionel sekilde hazirliyorlar herseyi..

Kanal 7= denizfeneri, dernegin kurulusundan beri takip ediyorum herzaman sadece tvden degil.net uzerindende...Haberlerinde ozellikle muslumanlari ilgilendirecek haberler sunuyorlar. AHMET HAKAN babamizii seviyorum : ) kanal 7 ile buyudum...kopamiyorum : P

tgrt bu listede olmamasi gerekirdi.............ben digerleriyle ayni sinifa asla koyamam bu kanali...ilk baslarda yine iyidi ama...isi iyice civitmis......show tv den vs farki kalmamistir....

Meltem tv de guzel yayinlar yapiyor....

Daha denecek ne var ki?

Umarım bu tipler toplumda % dilimde fazla değildir...............[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi HIST 191 kafamın içine etti zaten 7.5 saattir çalışıyoruz kesintisiz 5 kişi. Bir de burada loopa takıp sürekli aynı şeyi söyleyecek insanlarla kavga edemem :) Bunu savunan da çıkar nasıl olsa.

Edik : Sana cevap verdim de lafım sana değildi Kingpin :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O yanım keçe,bu yanım keçe
Allah'ım elime helal süt emmiş biri geçe

Vermek istemeseydi,istemek vermezdi

Evlenmeden önce gözlerini dört açın,evlendikten sonra yarı yarıya kapayın

zaten böyle yorumların olduğu bir siteden yada böyle yorumları çıkartan toplumdan ne beklenirki[signature][hline]click here online now though under contruction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...