_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Mum_Chamber, 07 Kasım 2004 18:00 tarihinde demiş ki: ayrıca ilerici ve aydın olmak dinci olmamayı gerektirmez.. herhalde inanc sahibi olmayı kastettin.cunku cumle ilk anlamıyla sadece bir çelişki ornegi.eger inanc sahibi olmaksa kastın normal birsey tabi.ancak bizim memlekette ozellikle su yakın zamanda kimin hangi amacla ne yaptıgı da ortada.hersey o kadar masum degil.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya arkadas bulma sıtelerı varsa bunun olması o kdar garıb degıl ama esas enterasan olan arkadas bulma sıtelerının olmasıdır[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 o apayrı bir konu.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Halfmumi +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 galaksideb galaksiye uçuyorum ahehehaeheh haeaeheh bu endier ya haeheaqehaeth[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 zararlı yönüne gelince; seksolog hekimlerinin bu konudaki görüşleri çeşitlidir;bu görüşleri üç maddede toplayabiliriz. 1)mastürbasyonun zararsız olduğunu savunanlar 2)zararlı olduğunu söyleyenler. 3)(buraya tikkat:D)çok zararlı olduğunu idda edenler:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ilginç ve komik..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ilk maddeyi atlamaaaa dur cp yapim 1- Kocasının karısı eliyle veya kadının kocasının yardımıyla boşalması helaldir.(İhya Terc. Ali Aslan, 3/420. İbn-i Abidin, 4/27.) helaldir....[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Kasım 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Kasım 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Devamı ise şu şekilde . Mastürbasyon hadisesinin zararlı olduğu herkez tarafından bilinir... Bu adamları ipe dizip kurutucaksın.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya yazık valla[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Black_Lupin, 07 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Ya patiler birde şu link e bakın lütfen . http://www.gulbahcem.net/viewtopic.php?t=598 Bu nedir ya lütfen . Biz nasıl bi ülkede yaşıyoruz resmen farkına varmadan bizim kuyumuzu kazıyolar ... harbi iyiymiş özellikle kimseyi yargısız yargılayamayız bölümü çok iyiydi :P okumak zahmetli ancak değiyor be adamlar yapmış :O[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu nedir yA.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 egitimsizligin sonuclari iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: ejnebi BEN bizzat %98 oranında feyşın tivi izlemekteyim insan fiziği anatomisi ve ilim açısından faidelerine kat-i suretten inanmaktayım tavsiye ederim YIKILSIN MİNARELER AÇILSIN MEYHANELER ejnebi www.fashiontv.com.tr HELAAAAAAAAAAL benim koptuğum an bu andır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 "ailesine yakın ama yalnız yaşayan birisiyim 1.85-85-26 ölçülerinde siyah saçlı k.rengi göz" ilk değer adamın boyu ikincisi kilosu peki üçüncüsü ne oluyor? koptum walla[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Televizyon izlememeye calisiyorum...haberler...tasavvufi programlar....haric.... samanyolu= number 1 kanal7=number 2 Samanyolu = Fethullah Gulen hocaefendinin kanali , onu seviyorum: ) burdaki en sevdigim programlar kimse yokmu, ve sirlar dunyasi...ve tekrarlanmasindan bikmadigim hocaefendinin gozyaslariyla birlikte yaptigi sohbetler. nurculari herzaman takdir ederim..professionel sekilde hazirliyorlar herseyi.. Kanal 7= denizfeneri, dernegin kurulusundan beri takip ediyorum herzaman sadece tvden degil.net uzerindende...Haberlerinde ozellikle muslumanlari ilgilendirecek haberler sunuyorlar. AHMET HAKAN babamizii seviyorum : ) kanal 7 ile buyudum...kopamiyorum : P tgrt bu listede olmamasi gerekirdi.............ben digerleriyle ayni sinifa asla koyamam bu kanali...ilk baslarda yine iyidi ama...isi iyice civitmis......show tv den vs farki kalmamistir.... Meltem tv de guzel yayinlar yapiyor.... Daha denecek ne var ki? Umarım bu tipler toplumda % dilimde fazla değildir...............[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 çok fazla çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nicklere dua eden adamlar var bu dünyada. Cidden yozlaştı inançlar[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 islam + penth :) eh[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yok abi HIST 191 kafamın içine etti zaten 7.5 saattir çalışıyoruz kesintisiz 5 kişi. Bir de burada loopa takıp sürekli aynı şeyi söyleyecek insanlarla kavga edemem :) Bunu savunan da çıkar nasıl olsa. Edik : Sana cevap verdim de lafım sana değildi Kingpin :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben sürekli aynı şeyi söylemiyorum ki estağfurullah :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 O yanım keçe,bu yanım keçe Allah'ım elime helal süt emmiş biri geçe Vermek istemeseydi,istemek vermezdi Evlenmeden önce gözlerini dört açın,evlendikten sonra yarı yarıya kapayın zaten böyle yorumların olduğu bir siteden yada böyle yorumları çıkartan toplumdan ne beklenirki[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar