Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kasa: Aerocool Hi-Def 7 Kasa - 100 lira PSU: Vantec van-600n 600 Watt 75 lira ikisini alana 160 lira. Monitör: Samsung B2430H - 350 lira Hepsini alana 500 lira Yer istanbul. Garantileri yok(yada olabilir bilmiyorum), di'den almistim hepsini. Netekim simdi bende yurtdisina tasindigim icin satiyorum. Kasa ile psu'yu kullanmadim hic desem yeri. PC toplicaktim firsat olmadi bi turlu. Ekranida son 3 aydir kullaniyorum. Hic bir problem yok urunlerde. Gelip test edip alabilirsiniz, evim göztepe köprusu civarinda. Bunlarin disinda ev esyasi ihtiyaci olan varsa, gardrop kitaplik bazali cift kisilik yatak komodin 2 oktavlik ve 4 oktavlik midi klavye falan filanda var. 1-2 hafta falan var gitmeme, Ozamana satilmazsa ankaraya dönecegim, ankaradaki patilerden talip oldugunuz bisey varsa yanima alabildigimi getirmeye calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ana yokmu lan talip? valla ucuza vercem lan kacmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel olarak sahane urunler ama monitor cidden cok cok iyi. Varsa ihtiyac kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kasayı arattım bulamadım hi tech çıkıyo karşıma hep. psu aradığım özellikte değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1 ay önce olsa alırdım monitörü direk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://imgur.com/a/5kJuX Resimler bunlar hacilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar