Papaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben Gm Topuk gate scp ti istiyorum gateden geçtiğinizde üstünüzdekiler ve çantanızdakiler bankaya bir kutu ile konulmasını ve geçerkende playera soru sorularak bankasından 10k olmasını istiyorum yardım edebilirmisniz Şİmdiden Teşşekürler
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 isteğiniz yerine getirilmiştir. Başka bir arzunuz? Fake rulazz..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- [Bu mesaj Acextar tarafından 07 Kasım 2004 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 +1[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi gm topuk gate nedir ya millet iyice sıyırdı valla[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bende isterim![signature][hline]Fire in the Darkness...
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Açıklıyım böyle kapı alıyor içinden geçiyorsun arkadaşın dedikleri oluyor.Şaka bi yana Usta dediğini burda yapmaya yeltenicek adam olduğunu sanmıyorum herkezin işi var gücü var yani :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 GM BOMBACI gate yapargınız pls ?[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yapalım ne olsun içinden geçince.. ?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ON=@step if ( <2) src.body=c_gorilla src.0body=c_gorilla src.hits 0 src.resurrect=1 src.go britain sewers serv.allsclients.message mali gatten geçerken ilgin bir kazaya maruz kaldi ... return 1 else src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 serv.allclients.block=1 src.save 1 src.save 1 src.save 1 serv.allclients.hits 0 src.save 1 src.save 1 src.save 1 endif Buyur sana scripti yazdım ..[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Okey buyrun gate te benden. *!Vas Rel Por*[Bu mesaj Sholver tarafından 07 Kasım 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sanırım lostage'deki gate'i istiyorsunuz. Tazmanyak nickine özel mesaj yollayarak talep edebilirsiniz. Verir vermez orasına karışmam :)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben koydum gate e gerek yok :D herekz geçebilir.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Papaz, Senin gibi denyolar yüzünden, gerçekten sorusu veya sorunu olan insanların başlıkları gözden kaçabiliyor. Böyle başlıklara çatan yetkililerin de yardım şevki kalmıyor. Bize bir iyilik yap, yazı yazmayı bırak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Öne çıkan mesajlar