Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Telefonumun hafıza kartındaki çoğu dosyaya bilgisayardan erişemiyorum. Yüklü olan bir çok uygulama, tüm müzikler ve tüm fotoğraflar gözükmüyor. airdroid ile bağlandığımda tüm dosyalar yerli yerinde ancak telefonu usb ile bağladığımda veya hafıza kartını direk kart okuyucuya taktığımda dosyaların %80i yok. ne yapmam lazım bunlara ulaşmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aa aynı sorun bende de var ama pek iplememiştim. Airdroid kursana abi, hafıza kartını çıkar-tak çok çağdışı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 airdroid var zaten de 4325 tane mp3 atıcam upload mu kasayım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bi up daha atim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar