SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 (Binekler) - Fire Steed - Silver Steed - Sarı Mustang - Vişne Mustang - Kahve Mustang - Kahverengi Mustang - Mid Ostard - Kahverengi At - Llama - Krem Rengi at - Silver(Gümüş) At - Nightmare - Unicorn - Blood Mustang - Mor Mustang - Turuncu Mustang - Sky Mustang - Fresian (Diğer Hayvanlar) - Polar Bear - Black Bear - Grizzy Bear - Brown Bear - Timber Wolf - Dire Volf - Gray Folf - Cow - Panther - Chicken - Panther (Vendorlar) Bütün vendorlar.. (spawn kodları) (Iskeletler Lichler vs vs.. +15 çıkanlar falan filan) Ama bunlari yazmak imkansız bunlari bulabilecegim bir site falan varmı? yani Hertürlü Binegin hayvanların canavarların spawn kodlarını bulabilecegim bir site varmı veya biri bana yaza bilirmi tşkler.
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Anladığım kadarıyla sen bunların kodlarını soruyosun. c_m_nightmare gibi. Eğer doğru anlamışsam yükle axis orda hem kodları yazar hemde istediğin hayvanı yaratabilirsin. Fakat default sphere kullanıyosan bazıları bulunmaz.Onların scriptlerini bulman lazım. Vendor kodlarında gelince, tutorial bölümünde Vendor Yapımı adlı bir konu var orayı okursan nasıl yapabileceğini anlarsın.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Axis Programını indirebilecegim bir adres verebilirmisin.
quamor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 http://exile.avaturk.com/ultimadevelopers burdan bakabilirsin.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Burdan İndirebilirsin..![signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Benim sormak istedigim bir kaç şey daha var.. - Sehirlere dekor nasıl yapabilirim. - Kufur Engelleme Scripti mesela o küfürde 10dk konuşma yasagi 3 defa daha ayni şeyi yaptıgı zaman hapse girme. - Benim sitemde mesela üye olan biri PIN ve Şifresi deişim üye olma gibi şeyler makinaya nasıl otomatik olarak geçiyor. ilk savede bunu nasıl yapabilirim. - Event Nasıl Ekleyebilirim. Şimdilik soracaklarım bukadar :P - Axis i indirdim. nasıl kullanabilirim. biraz zor bi program sanırım.
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Space Jam sorduğun sorulara cevap vermek isterim fakat çok uzun sürecektir ama arama yaparsan gereken cevapları bulabilirsin. Başarılar.[signature][hline]deviL|may|Cry
SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kardeş valla baglantım hızlı olsa yapacagim. 42k ile sen neler yapabilirsin. bende sorularıma cvp verecek insanlar ariyorum .. vermek istemezsen saygi duyarım
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Neden istemiyeyimde yazana kadar bir kaç tutorial doldururum :) Biraz arama alışkanlığıda kazansan fena olmaz hani ;)[signature][hline]deviL|may|Cry
SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Belirttiğiniz detaylara uygun hiç bir konu bulunamadı. Tamam Neyse Sağol. Başka Biri verir cevap beklerim.
SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Başka Yardım Edecek kişi varmı acaba?
SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kimse yardım Etmeyecekmı acaba??
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bak Axis'i kur. 'Setup dosyasını aç ve c:/sphere dizinine kur.Sonra Axis'i aç.Default olarak ayarı seç.(ilk başta bir menu açılırsa).Sonra istediğin eşyayı ve hayvani ister spawm olarak istersende bir defaya mahsus olarak yaratabilirsin.Ve böylelikle şehirleri dekor edebilirsin. 'Bir şeye event eklemek için diyelim bir silah scriptinin altına; on=@equip src.events +e_silahaldi //event verir on=@unequip src.events -e_silahaldi //event siler [events e_silahaldi] on=@death //event var iken öldüğünde. src.sysmessage Elindeki silah çantanıza düştü. 'küfür dedektörü içinse hazır scriptleri incele.Kendin bir tane yapana kadar uğraş.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tutorial sayfasındaki herşeyi oku. gerekli bilgiler orada var. tabii senin de biraz düşünmen gerekli bazı konularda. edit: yani mantık kurman gerekli bazı script örneklerinden, senin istediklerini çıkarabilmen için[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 08 Kasım 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar