coco Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 the ABC's of the death.com T IS FOR TOILET the winner'mış bu aynı zamanda. http://www.youtube.com/watch?v=UCmMebE0pIg T is for TALK'ı spoiler'a koyayım ben lol http://www.youtube.com/watch?v=tC6VizgTISg ps: arama yaptım. yine de ilgili önceden bir başlık açılmışsa yönlendirin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… coco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 T IS FOR TAMALES gerçek bir hikayeymiş... sonunda hafiften bir ürperdim. http://vimeo.com/29795380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ilki iyiymiş baya, diğerlerini izlemedim sdf yalnız sen ilkinden keyif alınca aklıma hilal cebecinin drive filmi hakkındaki yorumu geldi said: Dün bı film izledim panpislerim driver adamın asansörde bir adamı doverek öldürme sahnesi var resmen muhtesemdi bende bı sorunlu varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… coco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 the winner'mış dediğim bu projeden birinciliği kazanan'mış. o T is for TALK ikinci olmuş vs.. geçen senin projesi bu "anthology horor" , şimdi 2012 horor vizyonunda yerini aldı seçilen 26 kısafilm, The ABC's of the Death olarak tabii. ayrıca ben çok tad aldım hem fikirden hem de uygulamalardan bir horor sevicisi olarak. mesela, gönderilenler arasında düşük "like(!)" almış dolayısıyla pek değerlendirilmemiş bazıları var ve çok çarpıcılar... edit: bu arada sevgili goldbären goldbären said: ilki iyiymiş baya, diğerlerini izlemedim sdf yalnız sen ilkinden keyif alınca aklıma hilal cebecinin drive filmi hakkındaki yorumu geldi said: Dün bı film izledim panpislerim driver adamın asansörde bir adamı doverek öldürme sahnesi var resmen muhtesemdi bende bı sorunlu varr senin bu insanlar arası özdeşim kurma çabanı anlamak istiyorum, fakat anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The ABC's of the Death - 26 individual shorts ( horor içerir!) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
coco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 T IS FOR TAMALES gerçek bir hikayeymiş... sonunda hafiften bir ürperdim. http://vimeo.com/29795380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ilki iyiymiş baya, diğerlerini izlemedim sdf yalnız sen ilkinden keyif alınca aklıma hilal cebecinin drive filmi hakkındaki yorumu geldi said: Dün bı film izledim panpislerim driver adamın asansörde bir adamı doverek öldürme sahnesi var resmen muhtesemdi bende bı sorunlu varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 the winner'mış dediğim bu projeden birinciliği kazanan'mış. o T is for TALK ikinci olmuş vs.. geçen senin projesi bu "anthology horor" , şimdi 2012 horor vizyonunda yerini aldı seçilen 26 kısafilm, The ABC's of the Death olarak tabii. ayrıca ben çok tad aldım hem fikirden hem de uygulamalardan bir horor sevicisi olarak. mesela, gönderilenler arasında düşük "like(!)" almış dolayısıyla pek değerlendirilmemiş bazıları var ve çok çarpıcılar... edit: bu arada sevgili goldbären goldbären said: ilki iyiymiş baya, diğerlerini izlemedim sdf yalnız sen ilkinden keyif alınca aklıma hilal cebecinin drive filmi hakkındaki yorumu geldi said: Dün bı film izledim panpislerim driver adamın asansörde bir adamı doverek öldürme sahnesi var resmen muhtesemdi bende bı sorunlu varr senin bu insanlar arası özdeşim kurma çabanı anlamak istiyorum, fakat anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar