Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosuto -Parlak Baslangic-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Taksiciden aldigi paraustu ile toparlanip kapiyi actiginda yuzune vuran yogun gurultu ve sokagin parlak ve goz alici sasasi biran bedenini oldugu yere kilitlemisti. Kebakura kizlarinin ve Host cocuklarin birer model gibi piril piril kiyafetlerine goz atti ve ustundeki kiyafetlerin sanki piriltisi bu durumda korkularindan sonmuscesine karanliga gomulmustu. Yandan asmali sirt cantasini eline alip hizli adimlarla ilerlerken kebakura kizlari ve host cocuklar onu izliyordu. Host cocuklardan kisa boylu ve ceket kollari sivanmis kizil sacli cocuk yuksek sesle;
``Gidiyorsun ama nereye?`` Sese dogru baktiginda host cocuk siritiyordu. Duraksayip cocugun ardindaki ondan uzun boylu host cocuklarin kisik gozlerle ona baktigini farkettiginde dilinden sadece `` Kohai sinifindanim. 1 sene once bir model girisimim oldu. Daha sonra Kohai bulucusu Nagakyouku Kensuke burada bulunan Black and Rose Club icin beni onerdi ve buraya geldim.``Dilinden dokulenleri yonetemedigini farkettiginde agzini mih gibi kilitledi. Host cocuklar kahkahalarla guluyorlardi. Host cocuklarin kendisini cembere aldigini farkettiginde kalbi degme taiko gibi kalbi carpmaktaydi. Kebakura kizlarindan bir tanesi omzuna dokunarak; ``Hic endiselenme bizlerde bir kohai idik. Benim ismim Mimiko senin ismin nedir?`` Sesin geldigi yone dogru baktiginda goz alici bir kiz ona oylece bakiyordu.`` yutkunarak ``Ismim Tetsuyama Daisuke`` kiz sen sakrak bir kahkaha atip gulmeye basladi. Diger host cocuklarda iyice gulmeye baslamisti. Etrafi iyice cembere alindigi icin bir sure oldugu yerde kala kaldigini hissettigi anda telefonun titresimi ile kendine geldi. Arayan Black and Rose Club in Kacho suydu. Telefonu acip dinlemeye basladi. `` Daisuke! Neredesin sen?!`` Cevap vermek icin hamle yaptiginda; ``Sus ve beni iyi dinle! Simdi Roppongiye gelmissen ilk giristeki host ve kebakura larla sakin konusma onlar bizim seviyemizde degiller dogruca bahsettigim adrese gel. Shinkyou ku 61-3 e gel ve orada Lawson konbinisinin onunde beni bekle ve kimse ile konusma DAISUKE! Unutma yenisin ve kimse ile konusmazsan iyi edersin...`` telefon kapandiginda onundeki host cocuklarin ve kebakuralarin daha cok kalabalik oldugunu gordugunde hizli adimlarla denilen adrese dogru hareketlendiginde onunla konusan kebakura kizi onu bir adim geriden takip ediyordu. Clublarin neon isiklari ve geceyi susleyen yalan kahkahalar ve insan coplugu sayilicak kalabalik arasinda belirtilen adrese dogru yuruyusunu surdurdu. Mimiko ardindan seslenip ``Daichan nereye gidiyorsun? Neden beklemiyorsun beni?`` Daisuke sessizligini koruyup yurumeye devam etmesini surduruyordu ama Mimiko dan yilmadan o kalabalikta onun bir adim arkasinda onu takip ediyordu. Yiginla club i geride biraktiginda bahsedilen Lawson in beyaz isiklari altinda oylece durdu ama sadece bir kac host disinda kimse yoktu. Daisuke kosede dururken Mimiko konusmasini surduruyordu. `` Daichan bana yardim eder misin senin girdigin club da kebakura lar da var lutfen bende orada calismak istiyorum lutfen Daichan.`` Daisuke aldiris etmeden sessizce bekleyisini surduruyordu. Yavas yavas ciselen yagmura aldiris etmeden bekleyisini surdururken sokak yavas yavas bosaliyordu ama ne gelen vardi ne giden. Mimiko fisiltili bir tonda `` Daisuke lutfen yardim et borcum var onlara tam 3 milyon en `` Daisuke duyduklarina sok olmus sekilde Mimiko`nun suratina bakakaldi ve normal tonda `` nasil yaptin bu borcu?``
Mimiko fisiltili tonda konusmasini surdurdu. ``Aslen Koreliyim.Busan dogumluyum. Korede modellik yaparken buraya kadar yukseldim. Ama cok fazla seye imza attirdilar ve artik cok borcum var. Borcum olanlar da Cinliler ve gercekten diger ay en az 2 milyon en odemem lazim. `` Daisuke saclarini kasiyip kizin kolundan tuttu. Hizli adimlarla konbiniye girdiler ve konbini calisani onlara bagirarak ``hosgeldiniz`` dedi bu mizansen hep aliskin oldugundan irkilmeden yuruyusunu surdurdu konbini calisanina dogru. Konbini calisani orta yaslarda bir kadindi. Gulumseyisinin altindaki yorgunluk gozle gorulur sekilde seciliyordu. Normla tonda konustu Daisuke `` Bilet istiyorum 2 milyon en lutfen banka ismi Sun Ginko LTD Sirketi buyrun bu da bilet kartim. `` kadin sessiz sekilde bilet islemlerini uyguluyordu. Kasanin hemen yanindaki optik ekranda 2 milyon en bilet istiyor musunuz diye bir uyari belirdi. Kartini optik okuyucuya dayayip islemin bitisini gozlerken Mimiko sok olmus sekilde Daisuke`yi izliyordu. Kasiyer kadin bileti uzatti. Daisuke elindeki bileti alip Mimiko`ya uzatip normal tonda ``Aliniz Mimiko san.`` Mimiko urkek kucuk elleri ile bileti kavradi ve kucuk FC marka bel cantasinin icine atti. Urkek tonda `` Cok tesekkur ediyorum. Cok saol Daichan gercekten gercekten her ay odeyecegim sana. Gercekten cok mutluyum! `` Boynuna sarilip optugunde konbinin girisindeki simsiyah parlak takim elbiseli ve solaryumdan derisi iyice kararmis siluet sesi ile irkilmisti Daisuke. ``Daisuke! Hosgeldin Roppongi`ye!`` Kapidaki adam kisik gozlerle hem Daisuke`yi hemde Mimiko`yu suzuyordu. Daisuke fisiltili tonda Mimiko ile konusmaya baslamisti. ``Mimiko kim bu?`` Mimiko bir adim Daisuke`nin ardina gecip fisiltili ile cevabini verdi; ``Daichan bu o bahsettigim kisilerden ve neden burada onu bilmiyorum cunku Roppongi`ye bunlar giremez normalde.`` Daisuke gozlerini kisip adama bakmasini surduruyordu. Adam normal ses tonu ile konusmaya basladi. ``Mimiko benimle gelmen lazim. Cok onemli bazi kisilerle douhan yapacaksin.``Mimiko iyice Daisuke`nin ardina gecmis sekilde urkek tonda; ``Ben bir haftalik tatildeyim. Lutfen bir baskasini bulunuz. `` Adam dislerini gicirdatip konusmaya basladi tekrardan ayni ses tonu ile; Mimiko eger gelmez isen borcunun tamamini Cuma gunu odemen gerekir. `` Daisuke normal tonda ; `` Borcunu simdi odeyecek degil mi Mimiko ? `` Mimiko onaylar sekilde cantasindan 3 milyon en bileti uzatti adama. Adam siritir sekilde bileti alip konusmasini surdurdu. `` Iyide borcun 10 milyon en. 7 milyon en nerede?`` Mimiko korku dolu gozlerle adama bakiyordu. Daisuke ise yargilayan bir ses tonu ile; Mimiko nerede bu borc kagidi?`` Mimiko hizla borc kagidini cikarip uzatti Daisuke`ye. Kagitta borcun 20 Ekim 2010 tarihli oldugu ve odeme sureclerinin muntazaman odendigi gozukuyordu ve son kalan borcun 2 milyon en dokuyuzbin sekizyuz elli yen oldugu gozukuyordu. Daisuke itiraz eder bir tonda ; Buyrun bakin burada 3 milyon en disinda bir borc gozukmuyor. Adam konbininin biraz disina dogru cikip ``isterseniz disarida konusalim konbinide olmuyor boyle.``Daisuke kendinden emin sekilde konbini disina dogru ciktiginda beyaz bir son model jip ve icindeki kizlarin onlara baktigini gordu. Adam elindeki beyaz semsiyeyi acip ikiliyi suzuyordu. Yagmur ise siddetlenmis sekilde yagisini surduruyordu. Adam yagmur sesini bastiran bir ses tonu ile; ``Bayim adiniz nedir?`` Daisuke ayni ses tonu ile;`` Tetsuyama Daisuke sizin ?`` Adam ; ``Cheng`` Daisuke`nin gozleri iyice kisilmisti cunku adam kansai ben i su gibi konusuyordu ve cinliydi bu hayra alamet degil diye gecirdi icinden. Yumruklarini simsiki yapip dinleyisini surdururken Mimiko iyice sirtina dogru sokulmus urkek sekilde bekliyordu ve yagmurdan sirilsiklam olmustu ikiside. Cheng alayci bir tonda `` Demek Inagawa ailesinin en kucuk ogullari sensin. Sensin de ne ariyorsun Roppongi de? Ginza`da olman gerekmiyor mu senin?`` Mimiko sok olmustu. Sirtina tutundugu kisi Banglades teki bircok adanin ve minerallerin sahibi Tetsuyama ailesinin ferdimiydi. Kalbi cok hizli carpmaya baslamisti. Daisuke hizli cevap vermek istercesine ; hayir sadece aile ismi benzerligi efendim.``Diyerek gecistirmek istedi ama artik cok gecti cunku dijital hankosu bilette oylece gozukuyordu. Adam semsiyesini kapadi ve yuksek ses tonunda ; `` Daisuke! Cekil karsimdan ve Mimiko`yu alip gidecegim. `` Cheng`in bu cikisi birden onu kendine getirdi ve ayni tonda karsilik verdi;``Madem Tetsuyama ailesindenim o halde bu sekilde bizden birsey alamayacaginida biliyorsundur!`` Mimiko ilk defa Daisuke`nin catik kaslarini gordugunde Cheng`den yada Daisuke`den hangisinin daha korkunc olduguna karar veremez bir halde olan biteni izliyordu. Daisuke vucudunu gerip kavgaya hazir bir sekilde beklerken bir ses ile irkildi.

(Devam edecek)
Mesaj tarihi:
sürekli resmi yazışma yapmamdan mıdır bilmiyorum ama türkçe karakterler olmayınca okumada çok sıkıntı çekiyorum hocam şayet elinden gelirse bunun türkçe karakterlisini bana öm olarak atar mısın
Mesaj tarihi:
imlaya biraz özen gösterirsen yazıların daha okunur hale gelir.
okurken çok zorlandım.

başlangıç etkileyici ama dediğim gibi biraz özen daha güzel hale getirir.
  • Yeni Oluştur...