Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pasaport kaydı

GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

Selam sevgili patiler. yurt dışından telefon getirteceğim kendime fakat pasaport kaydı yaptırmam lazım fakat tabii ki ben yurtdışına yakın zamanda çıkmadığımdan kaydettiremiyorum. yana yakıla çıkmış birisini aramak dışında başka bir yolu var mıdır bunun bilen varsa aydınlatabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

internette para karsiligi kayit eden siteler var ancak cok guvenilmiyo. cogu bir kac ay sonra patliyo kayitlarin. isin bok kismi eger btk'dan telefonuna 'pasaporta birden cok kayit tespit edildi' gibisinden bir mesaj geldiginde, o zaman alin su pasaporta kayit ettirin bir de diyemiyosun.

kisaca; tanidik varsa tanidikla hallet bu isi. internet/tanimadigin biri uzerinden yapmak tamamen kumar.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandır donanımhaber sitesinde telefon alıp sattım takasladım .Sana tavsiye tanıdık birine yaptır geçici kayıt düşüyor telefon kapanıyor kısa sürede sakın bu yanlışa düşme.En iyisi pasaport hakkını satan adam bul bulundugun şehirden gidin beraber yaptırın ömür boyu denilen şekilde neyse parasınıda ver gitsin tahmini ücret 100 tl civarıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...