GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Selam sevgili patiler. yurt dışından telefon getirteceğim kendime fakat pasaport kaydı yaptırmam lazım fakat tabii ki ben yurtdışına yakın zamanda çıkmadığımdan kaydettiremiyorum. yana yakıla çıkmış birisini aramak dışında başka bir yolu var mıdır bunun bilen varsa aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 internette para karsiligi kayit eden siteler var ancak cok guvenilmiyo. cogu bir kac ay sonra patliyo kayitlarin. isin bok kismi eger btk'dan telefonuna 'pasaporta birden cok kayit tespit edildi' gibisinden bir mesaj geldiginde, o zaman alin su pasaporta kayit ettirin bir de diyemiyosun. kisaca; tanidik varsa tanidikla hallet bu isi. internet/tanimadigin biri uzerinden yapmak tamamen kumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Çankaya da sordum şimdi 1 sene garantili var bir de ömür boyu garantili var diyor adam. ooo dedim çıktım. bu ne olm ya. nası yapacağım ben bu işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1 sene garantili ne demek abi? Persembe pazarindan matkap icin metal uc alacakken satici "abi bi cin mali var bi de hakiki cin var" demesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Uzun zamandır donanımhaber sitesinde telefon alıp sattım takasladım .Sana tavsiye tanıdık birine yaptır geçici kayıt düşüyor telefon kapanıyor kısa sürede sakın bu yanlışa düşme.En iyisi pasaport hakkını satan adam bul bulundugun şehirden gidin beraber yaptırın ömür boyu denilen şekilde neyse parasınıda ver gitsin tahmini ücret 100 tl civarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 satan adam senin telefonu kayıt ettirdikten sonra başka bir telefonu kaydettirirse senin telefon düşüyor. o yüzden en temizi hacca umreye giden akraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kaydıysa kaydı abi gelip neden konu açıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 6 ayda bir düştükçe tekrardan kaydediyorlar. Verdikleri garanti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 en temizi bi gürcistan yapıp gelmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar