autoshape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şimdi ben ales forumunu doldurdum da burada alese giriş amacınız deniyor. ben akademik personel olmak istiyorum. burada onu mu seçmem gerekiyor? ama yüksek lisans eğitimi de almak amacım tabiiki. sonuçta yüksek lisans olmadan akademik personel nereye.... bu antek gibi birşey mi? neyi seçtiğimin bir önemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Amaçsız bir soru, birşey işaretle gitsin. edit. tam da emin olamadım şimdi ama gereksizdir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 henüz başvurmadım ales'e ama üds formunda başvuru nedeni hedesinde doktora, yüksek lisans vs. bişiyler yazıyordu. böyle bişiyse istediğin naneyi yaz olsun bitsin. o değil de kılavuzu okusanıza. kılavuz var. kılavuzu okuyun işte. kılavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 akademik personel olabilmen için yüksek yapıyo olman gerekmiyomu zaten? yüksek işaretle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Trans said: akademik personel olabilmen için yüksek yapıyo olman gerekmiyomu zaten? yüksek işaretle e yukaek yapan adam da zaten alese girmistir. neden tekrar alese girsinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bildiğimden değil sallıyorum zaten,ama yüksek yapıyosun 3 sene geçti,alesin geçersiz kalıyor,tekrar girmen gerek öyle bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Trans said: bildiğimden değil sallıyorum zaten,ama yüksek yapıyosun 3 sene geçti,alesin geçersiz kalıyor,tekrar girmen gerek öyle bir durumda yok şunu diyorum zaten yüksek lisansa girdikten sonra iş işten geçmiyor mu? yüksek lisanslı olup asistan olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar