kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 pcdepo.com kuzenime laptop bakıyorum. Özellik olarak ona yeter zaten gt540m ayarındaki ekran kartları bu fiyata göre alınabilicek en iyi kartlar bence. n53 serisi kullanan bir arkadaşım var çok memnun sizce nasıl bu seri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Al. Ve dönüp arkana bakma bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 pcdepo 1680tl idi 2 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bu da iyimiş. çözünürlük daha düşük ama 7200 rpm hdd var. ama çözünürlük 1366 olmasın istiyorum ya. çizim mizim yapıcak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o ekranla makine alinmaz, onerirken biraz dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sandy bridge ve fermi core da alinmaz. zaman ivy bridge ve kepler zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 KHaRoN said: sandy bridge ve fermi core da alinmaz. zaman ivy bridge ve kepler zamani. Haklısın da var mı bu fiyata önerebileceğin ivy bridge laptop? Sandy bridge'in saçmalıklarını ben de biliyorum bios modlu ve hdd'ye ayar yaptım anca öyle düzeliyo biraz. işlemci kanser ediyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 yoktur muhtemelen daha para cikamiyorsaniz, illa da non shared ekran karti olacak denilince ilk posttaki makine gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sadece benmi 17.3 dizüstü ekranlara alıştım?, hertürlü amaç için 15 ekranlar yetersiz kalıyo, heleki oyun için'se kuruş para vermem 15 ekranlı modellere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 17inch tasincak gibi degil, alienware var arkadasta kaldirip bir yere goturcem desen cekilcek dert degil. Onun yerine canavar gibi 15inch laptop topladim ben, evdeyken bagliyorum 22inch hd monitore kopuyorum. Tasimam lazim olunca da herturlu daha rahat ve gittigim yerde de acip kullanabiliyorum adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar