Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 448. KURBAN - 10 LAMBAYA PÜF DE (4:54[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 295. Gülşen - Of Of (3:15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 direk ata demirer o ya ehe (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 karizma dediler buna ii mi ? MMD3 silver1| darkblue bilemem artık :P ;P[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 07 Kasım 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ahahha karizma tabi olm ;)= wendigo yazıyo bi ker eyetmesmi karizma olmasına ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 beyler bu sarki listesini nerden bulcam yaw[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 www.diablesse.net/playlist.htm buna tıkla ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Abi patlat artık bi summerflame eyes.. moonchild için gelsin :P OFFF ÇOK KÖTÜ MOONCHILD IM GELDII!!! [signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 07 Kasım 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sagolasin :) valla 524. The Rasmus - In The Shadows guzel olur[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Radyo Turkuaz Yayında!!! Radyoyu dinlemek için http://66.98.162.19:8000/listen.plslinke tıklamanız yeterli eğer çalışmazsa winampı açın ctrl + L ye basın ve http://66.98.162.19:8000/ bu ip'yi oraya yazın CANLI MIX!!! İstekler için PM Rethua... Not:Radyo şuanda 3mbit bağlantı ile host edilmektedir... rakip radyo yu buldum :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: armra, 07 Kasım 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Radyo Turkuaz Yayında!!! Radyoyu dinlemek için http://66.98.162.19:8000/listen.plslinke tıklamanız yeterli eğer çalışmazsa winampı açın ctrl + L ye basın ve http://66.98.162.19:8000/ bu ip'yi oraya yazın CANLI MIX!!! İstekler için PM Rethua... Not:Radyo şuanda 3mbit bağlantı ile host edilmektedir... rakip radyo yu buldum :P yazık...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 wendıgo cok sert calıyon bea bıraz yavaslıyalım ;)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben de kınıyorum arkadaşı :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 aman bosver delidir ne yapsa yeridir :p yumusayacam ;)= istek bunlar[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi bana bi poğça[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 akdeniz akşamları istiyorum[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 akdenizzzzzzzzz akşamlarııııııııııııııııııııı bir başkaaaaaaaaaaaaaaa oluyoooooooooooor oldu mu? ibo versiyonuydu bu :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kardeşim yumuşuyon mu napıyon annamadım böle de olmazki poğça hani[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Elinizde The Rasmus-Guilty varsa, yoksa, Linkin Park tan bir parça çalarsanız sevinirim...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cık cık cık ayıp dela :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 wendigo bana da şöle akustik bişiler çalsana dinleyelim hüzünlenelim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 dela bence sen kazaadaki malum videoları indirmeyi bırak da rahat rahat netin yawaşlamadan dinle bizde buffer faln yok bilmiorum artık :) :P[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Wentigo nolcak abi bu bjknın halı 2-2 bıttı maç 10 kısıyle adamları 80dk yenemedıler.puan farkı 15 oldu ..Bu gıdişle kume düşücekler...Senden istegim şudur kı onlara bır keder şarkısı çal..yabancı veya turkçe farketmez ...damar olsun:) kırma çocukları bu mubarek gunlerde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ah prd wendigo olcakmı$:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Wendigo kardeş .Ben Bizim İsmail YK'dan bi nerdesini rica ediyorum.Bizim okulun kantininde artık calmıyorlar bılıyonmu.Unuttum sarkıyı.Insallah calarsınız.8648998 gözle beklıyorum.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: [Bu mesaj Sphere tarafından 07 Kasım 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar