Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ehe adminimizin sesinide duymuş olduk böylece anonsuyla ehe (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 OH MY GOD! kedi on air! nihihihi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eve gidip admin accountum ile login ettigimde gazabım şuan bana gülenlern üzerine olacaktır / kedi :P[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tıss :p nihihihi beni tehdit etme, yersin cırmaği ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ahah kedim :D Konuş ikide sesini duyalım:!![signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 şarkı soylesin hatta di mi arkadaşlar isterük isterükkk :D=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Razu, 07 Kasım 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Sonata Arctica - Shy calındı mı?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 @razu : çalındı[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tuh kacırmısm :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 lol utanma karakedi söle işte kapanış şarksısı be nolcak ehehehe[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için...
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Wendigo lıstenı koyda ıstek yapalım :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hakkaten ya listenin linkini atı ver bi zahmet yada kafamıza göre soyliyelim =P[signature][hline]msn/mail mail icq
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 takoz başlamıştır.. yayını olan varsa pm atsın ;)= istekler icin playlist budur [signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 http://www.erkanguleryuz.com/wendigo/playlist.htm bu kimin peki =P[signature][hline]msn/mail mail icq
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 varsa Sonata Artico-Shy yoksa Requiem For A Dream Soundtrack - Requiem For A Dream - Dreams[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Blind Guardian-Nightfall alayım bende nerden seçccemi şaşırdım (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 insanda cok site olmasi ne guzel bişi di mi bi oraya koyuyorum bi buraya :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
By_frikik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Rebel Moves - Bandare (5:55) 6 Kasimin Anisina istiyorum bu parçayi... 6 Kasim 2002 Ahhh Ahhh allah herkeze böle fbli dj ve 6'li takım nasip eylesinnnnnnnn..
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Dream Theater - Erotomania =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 311. Depech mode - Enjoy the silence (4:11) plz (:[signature][hline]msn/mail mail icq
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 geliyo (: fakat biraz az gibi (: [signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 07 Kasım 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sesın super gelıyor :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Razu, 07 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki: varsa Sonata Artico-Shy yoksa Requiem For A Dream Soundtrack - Requiem For A Dream - Dreams onun yerıne Requiem For A Dream Soundtrack - Lux Aeterna yı da calabılırsın ;)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: John_Petrucci, 07 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki: Dream Theater - Erotomania =) space dye vest =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 07 Kasım 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar