Densiz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1. http://eveboard.com/pilot/Hired_Assassin 2. http://eveboard.com/pilot/LadySpiral Hired Assassin : Kasım ayında yıllık remap açılacak. Bu karakter için söyleyecek fazla birşey yok. Herşey eveboard linkinde görünüyor. Boşa harcanmış sp yok. LadySpiral 3 bonus remap var. scan skilleri 5 gözden kaçmasın diye not düşmek istedim. Tengu biner, HAM kullanır, farm yapabilir. Falcon, transport vs (zaten eveboarddan görebiliyorsunuz :P) Şuanki skill planına göre, 50 gün sonra Caldari ve matar leadership skilleri hazır oluyor (tengu ve legion kullanabiliyor) Şuan Amarr hazır (t3 binip t2 modüller ile armor booster olabiliyor) caldari = 25 gün sonra hazır (şuanda bunu kasıyor) Matar = +25 gün gerekiyor Kısaca 50 gün sonra 3 ırkında t2 modüllerini kullanarak booster görevini yapıyor (fakat loki için matar cruiser 5 kasmak gerekiyor) Fiyatlar : Hired Assassin = 600 tl LadySpiral = 400 tl 2sini bir arada almak isteyen olursa = 900 tl alışverişi elden yapmak istiyorsanız = istanbul = kocamustafapaşa (bir arkadaşımın yanına gitmeniz gerekiyor) Ankara = Akdere (yanıma gelip alabilirsiniz) veya yakın bir yerde buluşabiliriz. internet üzerinden almak isterseniz = iş bankası hesabı var. axess ve bonus kartlara 5 taksit (10 da oluyormu emin değilim) Karakterlerin 2 sini bir arada almak isteyenler için geçerli. Şimdi olay şöyle eğer taksit istiyorsanız : Vatan bilgisayardan almak istediğim birşeyler var. Haftasonu indiriminden yararlanarak almak istiyordum. Taksit seçeceğini görünce "ben sepeti hazırlayayım ve bilgileri eve hesaplarını alacak kişiye vereyim. O sepeti sipariş etsin. Ürünler geldiğindede hesapları vereyim" diye düşündüm. Izdıraplı bir yöntem farkındayım fakat bu yol ile 5 veya 10 taksit ile almış oluyorsunuz. Bu şekilde almak isteyen için tek dezavantaj = ürünler geldiğinde hesap bilgilerini veririm. Peşin para almak isteyen için sorun yok zaten. elden veya online parayı aldığım anda bilgileri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar