ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Şu telefona kötü diyenlerin kullandıkları telefon ios ve android arkadaş S3 kullandım 4 ayda pili bozuldu,servise gitti geldi. İphone 5 aldım ekran da günde 7-8 saat konuşma-kan-teryüzünden ölü piksel ve ani batarya boşalması meydana geldi. 3 aydır bu telefonu kullanıyorum son çıkan telefonlar-işletim sistemi- marka üçlminde üzerine telefon yok ve rim iflas etmezse 5 sene bu telefonun gideri var. Ulan klavyesi yüzünden ettiğim küfürlere acıyorum androood ve iiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Kardeş bb markete baktın mı hiç Haritası accurate değil Bbm dışında bi artısı yok Batarya iyi dayanıyor bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tey ellaaam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ben memnunum i5 ve gs3 den sonra ılac gıbı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kath said: "roket adam" said: bb'nin özellikle şu hub olayı telefonu almak için bi sebep ya. fiyatı da ikincl elde 899 a kadar düşmüş, 4'ü satıp z10'a geçmeye karar verdim ama, başta imessage olmak üzere o zımbırtıların eksikliğini çok hissedicem gibi geliyor. ios'tan feci sıkıldım, 7'yi de hiç sevmedim, iphone 5'i de hiç sevmiyorum, ama mecburuz resmen. Abi kaç senedir iphone kullanıyorum imsg ya bi kere kullanmışımdır ya iki, whatsapp-viber vs varken niye eksikliğini hissedesin ki BBM de güzel bi alternatif ayrıca . Masaüstü uygulaması. Mac'in iMessage olayı muhteşem çalışıyor. Whatsapp'in masaüstü uygulaması çıktığı anda parası neyse verip alırım 10-20-30 dolar hiç farketmez o kadar güzel bir şey bu. Şöyle yani, mesela biriyle mesajlaşıyosun. Sonra eve geldin, bilgisayarını açıyorsun. Hop mesajlar oraya geliyor, oradan da devam edebiliyorsun. Sonra çıkarken yine telefonu al eline, tam senkron halde oluyor. Facebook messenger ne yazık ki iMessage'in sağladığı o rahatlığı sağlamaktan uzak biraz. O yüzden iMessage'a bağlandım saçma bi biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Elimde Iphone 5 var, Blackberry q10 ile takaslamak istiyorum. Bilginize arz ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 He he he he... Iyi espiriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sıkıldım abi artık değişiklik olsun :) ciddiyim, burdan kimse çıkmazsa pazartesi gidip alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 up moriarty said: Elimde Iphone 5 var, Blackberry q10 ile takaslamak istiyorum. Bilginize arz ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bb enterprise zerzevatlariyla ugrasmak zorunda kaldim bu siralar hayli hasir nesir oldum. Ozet geciyorum: almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 moriarty said: up moriarty said: Elimde Iphone 5 var, Blackberry q10 ile takaslamak istiyorum. Bilginize arz ederim z10 vereyim bide üstüne para sdf kurtar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 q10 istiyorum pampa q10la takasla sonra bana gel benle takaslayıp üzerine para ver sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fin said: moriarty said: up moriarty said: Elimde Iphone 5 var, Blackberry q10 ile takaslamak istiyorum. Bilginize arz ederim z10 vereyim bide üstüne para sdf kurtar beni Kaç kaada satarsın, temiz mi alet? Z10 için tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 satmayı dusunmuyorum ya temiz hani öyle kırık çatlak falan filan yok şubat mart gibi aldım kılıf falan kullanmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 o zaman şikayet de etme :) zaten ölü fiyatına gidiyor 2-3 ay önce 2000 liraya satılan telefon. şimdi 800'e falan bulunuyor turkcell garantili olsa bile. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yıl olmuş 2013 hala Blackberry'e tapanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar