Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Eve Online hesapları (86m pvp + 55m support)

Densiz

Öne çıkan mesajlar

1. http://eveboard.com/pilot/Hired_Assassin
2. http://eveboard.com/pilot/LadySpiral

Hired Assassin : Kasım ayında yıllık remap açılacak. Bu karakter için söyleyecek fazla birşey yok. Herşey eveboard linkinde görünüyor. Boşa harcanmış sp yok.

LadySpiral 3 bonus remap var.
scan skilleri 5 gözden kaçmasın diye not düşmek istedim. Tengu biner, HAM kullanır, farm yapabilir. Falcon, transport vs (zaten eveboarddan görebiliyorsunuz :P)
Şuanki skill planına göre, 50 gün sonra Caldari ve Amarr leadership skilleri hazır oluyor (tengu ve legion kullanabiliyor)
+25 gün sonunda ise matar (loki) leadership skilleri hazır oluyor. (fakat loki için matar cruiser 5 kasmak gerekiyor)
Kısaca 80 gün sonunda t2 kullanarak booster görevini görebiliyor.

Şuan Amarr hazır (armor booster olabiliyor)
caldari = 25 gün sonra hazır (şuanda bunu kasıyor)
Matar = +25 gün gerekiyor.

Fiyatlar :
Hired Assassin = 600 tl
LadySpiral = 400 tl

2sini bir arada almak isteyen olursa = 900 tl

alışverişi elden yapmak istiyorsanız =
istanbul = kocamustafapaşa (bir arkadaşımın yanına gitmeniz gerekiyor)
Ankara = Akdere (yanıma gelip alabilirsiniz) veya yakın bir yerde buluşabiliriz.

internet üzerinden almak isterseniz = iş bankası hesabı var.

axess ve bonus kartlara 5 taksit (10 da oluyormu emin değilim)

Karakterlerin 2 sini bir arada almak isteyenler için geçerli.
Şimdi olay şöyle eğer taksit istiyorsanız : Vatan bilgisayardan almak istediğim birşeyler var. Haftasonu indiriminden yararlanarak almak istiyordum.
Taksit seçeceğini görünce "ben sepeti hazırlayayım ve bilgileri eve hesaplarını alacak kişiye vereyim. O sepeti sipariş etsin. Ürünler geldiğindede hesapları vereyim" diye düşündüm.
Izdıraplı bir yöntem farkındayım fakat bu yol ile 5 veya 10 taksit ile almış oluyorsunuz.

Bu şekilde almak isteyen için tek dezavantaj = ürünler geldiğinde hesap bilgilerini veririm.
Peşin para almak isteyen için sorun yok zaten. elden veya online parayı aldığım anda bilgileri veririm.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...