SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Ösym'nin sitesinden başvuruyla ilgili bölümü okudum fakat tam olarak kavrayamadım durumu; Bir sürü başvuru merkezi verilmiş herhangi birisine gidip yapıyorum değil mi ? bir de haftasonu başvuru yapabiliyor muyuz ? bir de çok ama çok saçma bir soru olucak büyük ihtimalle düşündüğüm gibi fakat sorayım gene de. bu başvuru formunda; MEZUN OLACAĞI/OLDUĞU ÜNİVERSİTE Bu alana, mezun olunacak/olunan üniversitenin adı ve Tablo-1'deki kodu yazılacaktır. MEZUN OLACAĞI/OLDUĞU LİSANS PROGRAMI böyle bir bölüm varmış buraya mezun olduğum üniversiteyi ve bölümü yazacağım değil mi ? Teşekkürler, Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 herhangi bir yer oluyor evet. mezun olduğun üniversite ve bölümü yazacaksın oraya da. hah ama son iki yılda herhangi bi ösym sınavına girdiysen ve şifre heden varsa parayı yatırıp direkt net üzerinden başvurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bir de şunu merak ediyorum. yüksek lisans ile ilgili zerre bilgim olmadığından dolayı bu ales puanlarının sayısal sözel ea falan olması neyi değiştiriyor? yani büyük ihtimalle bir mühendislik sayısala bakıp, işletme iktisat ea'ya bakıyordur diye varsayıyorum doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aslında olay istediğin yüksek lisans programı ile ilgili. her yüksek lisans programının ayrı koşulları oluyor. konu ile doğrudan alakalı olmasa da şuradan bir şeyler kapabilirsin, http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&s=1&id=478453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bu başvuru formunun çıktısını almam gerekiyor mu yoksa başvuru merkezlerinde zaten form var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 başvuru merkezinde adam soruo tek tek gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 haftasonu başvuru yapabiliyor muyuz peki başvuru merkezlerinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hiç sanmıyorum ama istersen ara üniversitelerden birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yok olmaz sanırım haftasonu, devlet memurunu kim haftasonu bulmuş da sen bulucan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ben haftaiçi de bulamıyorum devlet memurunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar