Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Citroen c3 için yeni teyp

liberal

Öne çıkan mesajlar

Selam hacıtlar,

Elimde C3 var, ilk nesil. Üretimi 2004-06 arası sanırım emin değilim. Sahip olduğu fabrika cıkış teypini değiştirmek istiyorum şununla. Ürünü henüz almadım ama teyp değiştirirken uyumsuzluk sorunu yaşanabilir mi? Mesela boyut veya bağlantı uyuşuksuzluğu. Emin değilim de eski teyp'in önyüzünü cıkarınca anakasada kodları vardı sanırım yazılı. Gerekirse onu da belirtirim araçtaki (eğer yazıyorsa tabi).

Bir de 2 höparlör alacağım minimum ön sağ ve sol için.Şu 70-80 tl'lik pioneerlar veya o civardaki ürünler güclü ses veriyor mu. Gerçi neye göre güclü o ayrı konu.Şöyle diyim arabayı zıplatmayacağım ama en azından arabadayken müziği iliklerimde hissedebileyim.

örnek o fiyatlarda bi ürün: http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-ts-g-1643-r-180-wat-16-cm-oto-hoparloru-61675738
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yıl makyajlı kasa 2006 c3 kullandım o teyp eskisinin yerine girer ses çıkışı olarak verim alırsın, direksiyonun altındaki kumandayı kullanamazsın sanırım. ama sökmeden hemen teybin altındaki göze de monte edilebiliyor diye biliyorum.

tavsiyem güvendiğin bir oto elektrikçiye bu işi yaptırman sende bilirsin ki c3ün elektrik tesisatı çok nazlı dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Direksiyondaki kumandayı bir ihtimal kullanabilirsin de.

Ben Renault'un teybini söktüm, Blaupunkt aldım:

Direksiyon arkasındaki kumanda kolu için de aparat aldım araya takılan; volume +/-, Mute, next/previous, Source komutlarını kullanabiliyorum. Belki Citroen için de vardır bir şey.

USB girişi arka taraftandı ve uzatma kablosu vardı. onu da vitesin altındaki boşluktan çıkarttım, cük gibi durmuyor teybin üstünde :P

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

olm benim arabada direksiyon arkasında müzik kontrol aparatı yok. standartlarda yoktu sanırım.

içi aynen şöyle;

http://only-car-photos.com/large-photos-28256/citroen-c3-1-4-claret-2002-interior.jpg

garajda çalışan arkadaşım var kazık yemem o konuda da diğer konulara bi değinseniz şukuleta olacak.

uyumsuzluk sorunu ve hoparlör önerisi?

ekleme: kablo giriş çıkışlar standart mı? eski kabloları mı kullanıyoruz, o kabloları paketin içinde mi veriyorlar yoksa yeni mi almak lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...