acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 arkadaşlar ob signupları sizce yarın saat kaçta başlar? geç kalmak istemiyorum..[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yarin gece 10 gibi gel baslamis olur herhalde hem bi kac saat gec kalsan nolacakki? open beta adi ustunde erken gelen girer gec gelen giremez die birsey yhok[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bildigim kadarı ile bizde 8kasım saat sabah 6 iken usa 8 kasım a yeni girmiş oluyor. buna göre ya bu sabaha kadar bekliycez yada vuraz kafayı uyıycaz sabah 6 da kalkıp beklemeye gecicez.[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Kasım 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 walla insallah gece yarisinda acilir yani saat sabah 7 gibi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 gece acılır ob sign-up stress test gibi bu gece acılır.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hatırladığım kadarıyla st bizdeki akşam saatlerinde yani orada mesai saatinin başlangıcında başlamıştı. O yüzden soruyorum, bu gece beklemeli miyim?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bekleme. bir kişi bir kişidir az kasılır site =P * sinsice güler * [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bi şey daha sorucam gmail sorun yaratır mı?(walla.com)[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ob açıldığında ilk görenler alabiliyorlarsa 3,4 tane alsınlar alamayanlara verilir.hem paylaşmak güzel birşey :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu konu daha önce konuşulmuştu diye hatırlıyorum http://forum.paticik.com/view.php?id=95339[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya nasıl alacağız peki ob için signupları,closede başvuranların maillerine gelecek diye duydum da...nası olcak şimdi?[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kaynak neresi ?[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Duydum sadece sağdan soldan,nasıl olacak bilen var mı?Blizzardın sitesine başvurup mu alıcaz u/n p/w leri...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 evet ob için yeniden signup var[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ooo bi de şimdi onla uğraşacağız...WoW için değer ama...Bence siz hiç uğraşmayın..Neden kendinizi yoruyorsunuz ki?Bende uğraşmıcam zaten.. *Sitenin adresini browserine girer*[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 clienti cekmek icin sayfalarinda bi link vericeklermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 verirler ama bence sen blizzard downloaderı kullanma çünkü çok yavaş. abc ya da azureus'la indir torrentin linki forumlarda var[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... [Bu mesaj acgur tarafından 07 Kasım 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sınırlı sayıda adam alacağı açıklandığından erkenden almak lazım valla. Aslında proxye ihtiyacı olmayan patiler bize de alabilirler..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! [Bu mesaj McsPeyn tarafından 07 Kasım 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bilader böyle şaka yapılmaz[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Death, 07 Kasım 2004 18:50 tarihinde demiş ki: yarin gece 10 gibi gel baslamis olur herhalde hem bi kac saat gec kalsan nolacakki? open beta adi ustunde erken gelen girer gec gelen giremez die birsey yhok İşte burda yanılıyorsunuz sakat firma blizzard open betada kişi sayısının sınırlı olacağını açıkladı yani kapan kaptı gerisi yok. Yeni open beta böyle. Nasıl opensa... Açıklamaya blizzarddın open beta faq ından bakılabilir...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar