KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaşlar daha şimdiden 115 bin kişi FP den dosya çekmiş. Open Betanın sınırlı sayıda olmasının açıklanması ise hepimizin canını sıkmış durumda. Stress Test FAQ da 5 ila 7 gün sonra open başlayacak yazıyor. Bir çoğumuzun iş güç ve benzeri nedenlerle zaman sıkıntısı olabilir. Diyorumki Open Beta başlar başlamaz durumu farkedenler birden fazla account almaya çalışsın, nasıl olsa hepimizin birden fazla maili var. Daha sonra open beta kapanırsa veya yetişemiyen olursa acc leri paylaşırız. Böylece herkes oyunu 1 hafta bile olsa görmüş olur. Herkes birden fazla Open Beta account almaya çalışsın kampanyası başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun :)[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! [Bu mesaj KapIKulu tarafından 03 Kasım 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet daha önce biri bunları önceden görüp tüm patilere alıcam demişti de biz gerek yok falan demiştik. Hepimizin en çok acc almak için çabalaması en iyisi olacak. Yanlız bu açıklama yüzünden yurtdışındaki bir çok genç de bizim gibi düşünüp gereğinden fazla alacak ve open beta signupları erken kapanacak diye korkuyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 iyi fikir önlem almak lasım nolur nolmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 up diorum nolur nolmaz karambole gelmesin mahrum kalmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hala gelmedi keyim oooofffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Abi beta test için ayrıca basvurman lazımmış. Yani fp ye üye oldun sonra wowo stress test sign up yapınca anında veriyorlarmış keyi[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ole ama 1 gundur key bekliorum hala gelmedi ben bole saçma sapan iş gormedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bide 7$ verdik bosu bosuna nedir bu ya ne sacmalikdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Blackdagger sen WoW keyi isterim diye bi mail attın mı fp'ye yoksa sadece bekliyor musun?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 iyi fikir alın bolca account ikinci bir wow beta krizi kaldıramam ben[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evet çok iyi olur öle yaparsanız,zaten ilk st ye giremedim şimdi bide ob yı kaçırırsam deliririm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Akil sagliginin birebir dusmani Blizzard![signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Herkes birde fazla account alsın şans iyice azalsın dimi. 150 bin tane account olsun 50 bin yerine oturup burda bekleyin sonra. loto degil bu ne kadar oynarsam o kadar çıkar hesabı..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Demek istediğini anlamadım Eternal. Başkaları için fazladan alıp sonra isteyenlere dağıtmanın nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Boşver başkalarını =) herkes kendi için bir tane account alsın.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 daha önce yapılan resmi açıklamalarda final st'in en fazla 1 hafta süreceği söylenmişti. Bu da demek oluyor ki ob en geç pazartesi günü başlayacak. Oyunun da ayın 23'ünde çıkacağını göz önüne alırsak sizce ob 1 hafta mı sürecek yoksa 2 hafta mı?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Kendim için bir tane alırım. O account açılana kadar da diğerlerini kasarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 blizzard insider yollandı dün, open beta ayın 8 inde başlıcak diyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 allah ne nerde nerden alıonuz keylerı.Allahını sewen acıklasın walla bı goremedım oyunu hala ıntahar halındeyım.. *heyecan moduna gırer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yarın geliyo sanırım open beta hadi hayırlısı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yaw harbı benım kafam basmadı sımdı.. www.warcraft.coma mı uye olcaz ve nasıl olcaz. keylerı nerden bulucaz ? ındırme olayı nasıl olcak ???heyy allam .. ben bu oyunu goremıyecekmıyım hıc yaaa :( :( Edit:Saolsun cok net sekılde ethernal acıkladı .. [Bu mesaj Blinky tarafından 07 Kasım 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Pazartesi üye alımı başlayacak. Tabi o sırada millet abanacağından normalde bile site açılmayacak. Bir de biz proxy aracılığıyla almaya çalışacağımızdan daha da cebel olucaz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar