antiban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hp ultrabook almayı düşünüyorum: http://tinyurl.com/hp-ultrabooklar iyi bir ekran kartı ve içinde entegre ssd + hdd olan başka bir model de olabilir. yalnız anlamadığım konu bu hp ultrabooklar arasındaki fark nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 böyle ultrabook mu olur allasen. 32 gb ssd nedir? bildiğin notebook bu. al bi gt630m ekran kartlı notebook koy üstüne 128gb ssd. ultra ultra ultra book olsun sana. fiyatı da 1700-1800 olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 summon di; link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kzpmaza said: böyle ultrabook mu olur allasen. 32 gb ssd nedir? bildiğin notebook bu. al bi gt630m ekran kartlı notebook koy üstüne 128gb ssd. ultra ultra ultra book olsun sana. fiyatı da 1700-1800 olur en fazla. 32 gb ssd gayet yeterli sonuçta sık erişilen dosyaları barındıracak orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kzpmaza said: böyle ultrabook mu olur allasen. 32 gb ssd nedir? bildiğin notebook bu. al bi gt630m ekran kartlı notebook koy üstüne 128gb ssd. ultra ultra ultra book olsun sana. fiyatı da 1700-1800 olur en fazla. bataryası 10 saat gitmesi lazım en azından kağıt üstünde. artı daha ufak ve mümkünse de hafif olmalı. onun dışında 128 gb ssd benim işimi zaten görmez en az 500 gb olmalı hdd. 500 gb ssd de yok varsa da 1000tl'den fazla eder tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 intel hala ultrabook kriterlerini acikliga kavusturmus degil. Onune gelen kafasina gore biseylere ultrabook diyor. Bana sorarsan 2.5-3 cm kalinliklikda 2kg ustu 15inch (buna ragmen ekran cozunurlugu 1366x768) lik ultrabook olmaz. ultrabook dedigin sey 13 inch ve alti min 6 saat pil omru yuksek cozunurluklu ekran (min 200ppi) only ssd 1.5kg alti (ust sinir bu da) boyle bisey bisey olmali. Onun disinda bu bilgisayar alinir mi diye soruyorsan; hayir alinmaz. yil 20xx esprisi yapmak istemiyorum da o cozunurluk ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ASUS UX31 ASUS UX31E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 antiban said: kzpmaza said: böyle ultrabook mu olur allasen. 32 gb ssd nedir? bildiğin notebook bu. al bi gt630m ekran kartlı notebook koy üstüne 128gb ssd. ultra ultra ultra book olsun sana. fiyatı da 1700-1800 olur en fazla. bataryası 10 saat gitmesi lazım en azından kağıt üstünde. artı daha ufak ve mümkünse de hafif olmalı. onun dışında 128 gb ssd benim işimi zaten görmez en az 500 gb olmalı hdd. 500 gb ssd de yok varsa da 1000tl'den fazla eder tek başına. valla benim sık erişilen dosyalarıma 32 gb yetmez. demek istediğim şey ben bu hp'yi alsam kendimi ultrabook almış gibi hissetmem. kharon'un dediği kriterler bence mantıklı. ayrıca ultrabook dediğin alette iyi bir ekran kartı olamaz bence. çünkü çok ince, bu yüzden de sağlam bi soğutma sağlamaları mümkün değil. onu geçtim, 15'' den küçük bir ekranda zaten oyun oynamak benim için gereksizdir. hp bi dizüstüne göre gayet güzel bi ekran kartı koymuş alete çünkü ısınmayı sorun ettiklerini sanmıyorum. şimdi bir asus ux31'e bak bir de hp'ye hangisi ultrabook sen karar ver. aradaki fark nedir diye sormuşsun. eğer bu hp'lerden birini alıcaksan o en baştakinde ssd olmama ihtimali var bence almadan mutlaka sor. çünkü özelliklerine yazmamışlar diğerleri gibi sadece açıklama bölümüne yazmışlar. o yüzden diğerlerinden ucuz olabilir yani emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Theridone said: ASUS UX31 ASUS UX31E ekran kartı iyi bir şey olacak diyorum gidip entegre dandik intel ekran kartlı bilgisayar adı yazıyorsun algı seviyen mi kıt nedir derdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=67pOsLF5ils Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 antiban said: Theridone said: ASUS UX31 ASUS UX31E ekran kartı iyi bir şey olacak diyorum gidip entegre dandik intel ekran kartlı bilgisayar adı yazıyorsun algı seviyen mi kıt nedir derdin ? forumda öyle ya da böyle soruna cevap veren birisine kıt deme bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 antiban bakalim ban a karsi ne kadar etkili, bence test edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 KHaRoN said: antiban bakalim ban a karsi ne kadar etkili, bence test edelim. dagasfasfasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Zenbooklar inanilmaz hos duruyor. Asus bu isi kivirmis yani. Ama en guzeli air tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Kivirdigi tek sey goruntusu ve pil omru zaten. Gerisi hala tirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Evet tavsiyesi olan var mi? Grafik onemli degil, islemcisi iyi, rami bol ve ssd'si olan hafif bisey ariyorum fakat cogu kisi cogu ultrabooktan sikayetci. Acaba adam gibi gidip macbook air mi almak lazim yoksa bu aralar yeni modeller cikacakmis galiba onlari mi beklemek lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 casper lol abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 MBA dışında hiç bir ultrabook'a kefil olamam sanırım. MBA alacaksan da, 8 gb RAM ve en az 256 gb SSD almanı tavsiye ederim. Altı biraz sıkıntı yaratabiliyor. Düt: VM üzerinde Windows falan da kullanacağını var sayıyorum tabii, ofis gugıl feysbuk bilgisayarı olarak gayet yeterli 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 4 gb RAM gayet yeterli. Kullaniyorum su an hic sikinti cekmedim. SSD boyutu konusunda bisi diyemem. Benim icin 128gb yeterli ama size yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Vm uzerinden linux kurup developer bilgisayari olarak kullanmayi dusunuyorum aslinda ve cpu intensive seyler yapabilirim yuksek ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 VM ile isin varsa bilemem. Ama ben ayni anda xcode, eclipse, browser, mail ve diger gunluk programlari ayni anda rahat rahat calistiriyorum. Flash tecavuz ediyor alete sadece. Onun haricinde her sey smooth. 1.8 ghz, 4gb ram ile yapiyorum bunu. Not: Ne diye linux kuruosun development icin? Mac Os da unix environment sagliyor mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Abi aliskanlik iste hic mac os kullanmadim bu gune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hahahah kafan rahat olsun. Baska bisi kullanmak istemiceksin. 3 gunde falan alisiosun zaten, dunyanin en rahat seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 macos da good old bash env mevcut, terminal in elinin altinda. Platform dependent islerin varsa minimal bir linux kurup orda compile/build edebilirsin directory sharing ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar