Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jail konusunda Bir sorum Olucak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar bakin şimdi size nedicem Nebulanin Scriptleri içinde jail sistemi var bir player jail atinizda cikarmak istiyosunuz. Komut= .x Affet Sizce calişiyormu bu komut Bende calişmadi Yada ne biliyim .x Afet miydi tam hatirlamiyorum bu komutu caliştira bilen varmi acaba aranizda varsa lütfen su sorunu bir acikliyiversin Bir de hangi Leveller kulana biliyor bunuda merak ettim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
benim bildiim kendi kendini affetme gibi bi olay olmadiindan
.forgive
.pardon

ikiside calismali[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle (hatta %99.9) başında x yoktur :) .Affet yaz direk :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet doruk kardeş bak ben onu unutmuşum saol hatirlatigin için..!!![signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
said:
wolcano, 07 Kasım 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
.x Afet

Bu benim geberdiğim andır...
sdfgfdgd.[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...