kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben Nigh Elf adasındayım ve bu adadan kurtulmak istiyorumkendi levelim ve üzeri hiç bi yaratık fln yok bilen birisi varmı nasıl diğer adalara yolculuk yapılcağını ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 gryphonlara bineceksin sevgili kermit kurbağa. gerçi emin değilim, ne başlamadım hiç. belki gemi de olabilir ordan. [Bu mesaj s1eger tarafından 07 Kasım 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 evet ama nerden ?? bulamadım gezmedigim yer kalmadı :(([signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 dur bi bakayım araştırayım, söylicem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bak adanın en güneyinde ufak bi şehir var, ordan gemiye bineceksin kalimdor'a. ordan da istersen öbür kıtaya gidebilirsin. bu arada hippogriff ve gryphon yollarını da açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 NE lerin başkentine gidiceksin orda pembe ışıklı bol parıldıyan bir teleport zone var sanırım ordan Rut Theran Village die bi yere ışınlıyo seni, ordan da kuşa binip Darkshore a geliceksin, olay orda devam eder. iyi oyunlar . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Darnasuss da pembe ışıklar içinde bir teleporter bölümü var Oraya girince küçük bir limana ışınlanıyorsun. Ordan gemierle seyahat edebilirsiniz[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 çok sağolun yola çıktım bile ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar