Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Travel Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben Nigh Elf adasındayım ve bu adadan kurtulmak istiyorumkendi levelim ve üzeri hiç bi yaratık fln yok
bilen birisi varmı nasıl diğer adalara yolculuk yapılcağını ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
gryphonlara bineceksin sevgili kermit kurbağa. gerçi emin değilim, ne başlamadım hiç. belki gemi de olabilir ordan.

[Bu mesaj s1eger tarafından 07 Kasım 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet ama nerden ??
bulamadım gezmedigim yer kalmadı :(([signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Mesaj tarihi:
bak adanın en güneyinde ufak bi şehir var, ordan gemiye bineceksin kalimdor'a. ordan da istersen öbür kıtaya gidebilirsin. bu arada hippogriff ve gryphon yollarını da açarsın.
Mesaj tarihi:
NE lerin başkentine gidiceksin orda pembe ışıklı bol parıldıyan bir teleport zone var sanırım ordan Rut Theran Village die bi yere ışınlıyo seni, ordan da kuşa binip Darkshore a geliceksin, olay orda devam eder. iyi oyunlar . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım
http://www.gametogame.net | | Orc Shaman
Mesaj tarihi:
Darnasuss da pembe ışıklar içinde bir teleporter bölümü var Oraya girince küçük bir limana ışınlanıyorsun. Ordan gemierle seyahat edebilirsiniz[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
çok sağolun
yola çıktım bile ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
  • Yeni Oluştur...